|
Bildirim
|
Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiği bildirildi.
Sabah Türkiye'de milli yas ilan edildi https://www.sabah.com.tr/gundem/2015/01/23/turkiyede-milli-yas-ilan-edildi |
Çünkü şehitlerimiz TÜRK! Arap değil. Bu ülkede sadece araplar ölürse yas ilan edilir. Filistin için miting yapılır vs.
|
Milli yas düşmanı güçlendirmez mehmetçiğin'de moralini bozmaz şuan milli yas olmaması ve cumhurbaşkanın kahkaha atması mehmetçiğin moralini bozuyor
|
Düşmanı güçlendirir kısmına Katılmıyorum, aksine tüm uluslararası camia ülkemizin yek vücut olduğunu görür ve bu saldırıyı gerçekleştiren unsurları hata yaptığı fikrine sokabilir. Ben her türlü fayda olacağını düşünüyorum. Her şeyden önce ülkemizdeki herşeyden bihaber olan güruh kendine çeki düzen verebilir.
|
Şehitlerimize verilen değer ve gösterilen hüzün sahte.. Hakiki değil.. Hepsi göstermelik, çok azı gerçek..
Eğer Şehitlerimize verilen değer ve gösterilen hüzün gerçek olsaydı; 1) TBMM aynı gün olağaüstü toplanırdı. 2) Erdoğan konuşmak için 2 gün beklemezdi 3) Erdoğan 2 sonra çıktığı kameralar karşısında espri patlatıp kakara kikiri yapamazdı 4) Erdoğan'ın kakara kikirisine tüm medya, basın ve halk tepki gösterirdi 5) Eğer bu millet şehitlerine değer verseydin, Rusya büyükelçiliğinin önü, Rusyayı protesto eden insanlarla dolu olurdu.. 6) Bu askerlerin vurulmasında büyük stratejik hata var, ama bu hatanın sorumlusunu soran sorgulayan ve arayan yok |
3-4 Tane Suriyeli kardeşimiz veya mısırlı mübarek din kardeşlerimiz ayağını taşa takıp yere düşüp ölse yas ilan edilirdi.
|
Sevimsiz bir haberde olsa hafızamı taZelediğiniz için sağolun hocam
|
Soru basit, kıvırmadan cevap verebilecek var mı?
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 1 Mart 2020; 12:26:55 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Mart 2020; 18:53:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Mart 2020; 20:22:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 1 Mart 2020; 20:16:5 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Mart 2020; 20:27:5 > |
|