Şimdi Ara

Neden Süper Tarife olarak gözüküyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben GNÇ Fırsat 3 GB tarifesinden aldım.Eko 3 GB ile aynı özellikler ve 25 TL.Fakat bir sorum olucak.Bana mesaj geldi hoşgeldiniz süper tarifeye diye.Ben turkcell bayisine gidip sordum orda bi kod tuşladım tarifem GNÇ Fırsat 3 GB olarak gözüküyor.Fakat hesabım uygulamasında da tarifem süper tarife diyor ve ek paket kısmında GNÇ Fırsat 3 GB tarifem yazıyor.Rahatsız oldum neden sadece aldığım tarife, asıl tarifem diye geçmiyorda ek pakette gözüküyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paket farklı tarife farklıdır. Aynı isimde olmak zorunda değildir.Süper tarife ile size çıkan her paketi alabilirsiniz. Benim tarife yeni genç aldığım paket gnç 4gb.

Anlatmak istediğim her hangi bir sorun yok isterseniz yeni genç tarifeye geçebilirsiniz.

Paketsiz üclendirme yapılırsa tarifenin ücretlendirme periyodu neyse ona göre yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Mart 2018; 16:8:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk

Paket farklı tarife farklıdır. Aynı isimde olmak zorunda değildir.Süper tarife ile size çıkan her paketi alabilirsiniz. Benim tarife yeni genç aldığım paket gnç 4gb.

Anlatmak istediğim her hangi bir sorun yok isterseniz yeni genç tarifeye geçebilirsiniz.

Paketsiz üclendirme yapılırsa tarifenin ücretlendirme periyodu neyse ona göre yapacaktır.

Anladım.Peki genç tarifeye nasıl geçebilirim?

• Son Perde S kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayarak yada online işleme girip müşteri hizmetleriyle yazışarak yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Müşteri hizmetlerini arayarak yada online işleme girip müşteri hizmetleriyle yazışarak yapabilirsin.

Tamam o işi hallettim teşekkürler.Bir sorum daha olucak.Şimdi ben numara taşıyarak turkcelle geldim.Bayideki adam direk GNÇ Fırsat 3 GB paketini yükledi ben söyleyince.Fakat benden herhangi başka birşey istemedi.Ben şimdi gelecek ay 25 TL yüklesem paketi söylemeden otomatik paketim yüklencek mi? Hani hazır kart olduğundan şüphelendim.Sitede kampanya 31 Marta kadar diyor.Yoksa 31 marttan sonra yararlanamıycam mı? Ben 1 sene kullanırım diyordum.

Paketi sms ile aldıysan 25 TL olması durumunda paket 112 ay boyunca yenilenecektir. Eğer post ile yükleme yaptıysa sadece bitiş tarihine kadar faydalanabilirsin. TL yükleyip sms ile alırsan 12 ay boyunca faydalanırsın.

• quote:

Paketi sms ile aldıysan 25 TL olması durumunda paket 112 ay boyunca yenilenecektir. Eğer post ile yükleme yaptıysa sadece bitiş tarihine kadar faydalanabilirsin. TL yükleyip sms ile alırsan 12 ay boyunca faydalanırsın.

Posttan çekti galiba çünkü fiş verdi.SMS şeklinde çevirme şansı yokmu?

Edit : Siteden baktım GNC FIRSAT 3GB yazıp 2200 yolladım.Bu pakette üyeliğiniz bulunmaktadır.Tekrar denemenize gerek yok diye mesaj geldi.Şimdi hattım 30 günü doldurmadan 25 TL mi yüklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 7 Mart 2018; 20:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altyapı Çok Fark Ediyor Mu?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Perde

quote:

Posttan çekti galiba çünkü fiş verdi.SMS şeklinde çevirme şansı yokmu?

Edit : Siteden baktım GNC FIRSAT 3GB yazıp 2200 yolladım.Bu pakette üyeliğiniz bulunmaktadır.Tekrar denemenize gerek yok diye mesaj geldi.Şimdi hattım 30 günü doldurmadan 25 TL mi yüklemeliyim?

90 gün içinde TL yükleyerek sms atman yeterlidir. Bir ay kullandıysan 60 günün kaldı .

• Tamamda zaten üyesiniz diyor.Bundan sonra neden tekrar yapmam gerek?

TL yükleyince otomatik 12 ay boyunca yenilenecektir.

• quote:

TL yükleyince otomatik 12 ay boyunca yenilenecektir.

Teşekkürler sizide rahatsız ettim kusura bakmayın.İyi günler.

• Sen ne takılıyorsun süper tarife olduguna..ne yazarsa yazsin hayret birsey

• Bende yeni hat aldım Hazırkart. Üzerine Hoş Geldin 4 GB paketi yükledim aylık. Tarife olarak neden "Süper Tarife" görünüyor? Ne alaka arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.