Şimdi Ara

Neden tavuk döner, et dönerden daha lezzetli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden? Ekmek arası olarak bahsediyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Temmuz 2019; 20:4:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yediklerin et döner değilmiş sanırım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etin kavurması güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yediklerin et döner değilmiş sanırım ...
    Bursalıyım bilindik bir iskenderciden aldım 15 liraya.Etin tadı güzel mekanın iskenderi şahane ancak ekmekle birleşince tavuk döner nedense daha lezzetli hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Temmuz 2019; 20:6:20 >
  • Kendi fikrini genel geçer doğru bir bilgi sanmak :D?

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Bursalıyım bilindik bir iskenderciden aldım 15 liraya.Etin tadı güzel mekanın iskenderi şahane ancak ekmekle birleşince tavuk döner nedense daha lezzetli hale geliyor.

Alıntıları Göster
    15 TL ye et döner mi olur. Adam gibi döner yemek istiyorsan 30 TL yi gözden çıkarmalisin. Tavuk dönerler bile artık 10 TL den satılıyor .

• tavuk döner çok kuru oluyor ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    bu saatte çiğ köfte yedim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağzının tadı olmadığındandır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

15 TL ye et döner mi olur. Adam gibi döner yemek istiyorsan 30 TL yi gözden çıkarmalisin. Tavuk dönerler bile artık 10 TL den satılıyor .

Alıntıları Göster
    35 liraya iskender var zaten mekanda.Ben yarım ekmek et dönerden bahsediyorum 30 lira etmez.Belki istanbulda fiyatlar farklıdır o konuda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Temmuz 2019; 20:18:39 >
  • Çünkü herkesin damak tadı farklı.
  • Gerçek tavuk döner olmadığı için olabilir. Rengi kara olması lazımken malum sebeplerden dolayı (antibiyotik/ilaç) rengi beyaz bu ülkede zaten. Ayrıca içinde bol miktarda MSG var. Et dönerde de vardır ama o kadar değil.

Neden tavuk döner, et dönerden daha lezzetli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2019; 20:41:57 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    MSG ne oluyor ayrıca niye kara olması gerekiyor o kara olanlar sos ile karartımıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Gerçek tavuk döner olmadığı için olabilir. Rengi kara olması lazımken malum sebeplerden dolayı (antibiyotik/ilaç) rengi beyaz bu ülkede zaten. Ayrıca içinde bol miktarda MSG var. Et dönerde de vardır ama o kadar değil.

Hayatimda hic eti kara renk tavuk doner gormedim yemedim buyuk ihtimal tavugun ilaclanmasindan falan kaynaklidir tabi ki bizdeki dandik yada sagliksiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Temmuz 2019; 20:44:11 >

• quote:

Hayatimda hic eti kara renk tavuk doner gormedim yemedim buyuk ihtimal tavugun ilaclanmasindan falan kaynaklidir tabi ki bizdeki dandik yada sagliksiz :D

Alıntıları Göster
    Normal. Ama normal olmayan ülkelerde yediğimiz için normal. Sağlığımız hiçe sayılıyor. Devlet buna izin veriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Gerçek tavuk döner olmadığı için olabilir. Rengi kara olması lazımken malum sebeplerden dolayı (antibiyotik/ilaç) rengi beyaz bu ülkede zaten. Ayrıca içinde bol miktarda MSG var. Et dönerde de vardır ama o kadar değil.

Köydeki dogal beslenmis tavuklarinda eti beyaz olmuyormuydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

MSG ne oluyor ayrıca niye kara olması gerekiyor o kara olanlar sos ile karartımıyor mu ?
    Yok sos ile değil. Doğal gerçek köy ve kümes tavuğu rengi budur. Msg hemen her hazır üründe olan ve yasal olarak katılan Çin Tuzu olarak bilinen bir katkı maddesi. Lezzet ve bağımlılık yapıyor. En çok çiğ köfte, döner ve işlenmiş paketli ürünlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2019; 21:2:54 >
  • quote:

Köydeki dogal beslenmis tavuklarinda eti beyaz olmuyormuydu?

Alıntıları Göster
    Kara olması lazım hocam pişince. Hindi etine benzer. Şimdi hepsinde bol antibiyotik ve Gdo'lu yem takviyesi olduğu için bembeyaz ve suni.

Şurayı okusanız yeter aslında.
    kevserinpenceresi.blogspot.com
    YEDİĞİMİZ TAVUK İSE BU NE?
    http://kevserinpenceresi.blogspot.com/2012/09/yedigimiz-tavuk-ise-bu-ne.html

ekşi sözlük
    eti koyu renkli olan tavuk
    https://eksisozluk.com/eti-koyu-renkli-olan-tavuk--5794346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2019; 20:50:19 >

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Bizim kendi tavuklarımız var gezen tavuk.Doğal besliyoruz eti kahverengiye yakın ve tadı oldukça lezzetli oluyor.Hazır tavukların ki tatsız geliyor artık.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ekrem çoşkun dönerle nasıl tanışmazsın daha 200 şubesi var 250gram döneri 20₺ satıyorlar.
    Sen şimdi 30₺ mi veriyon 90gram dönere?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavuk döner, tavuk tantuni, tavuk... her şekliyle etten güzel oluyor tadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.