< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-151CCB885 -- 4 Aralık 2017; 19:18:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-151CCB885 -- 4 Aralık 2017; 19:18:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben dublaj geçtim en azında metinler Türkçe olsun başka birşey istemiyorum
|
dublajı felan boşverdim. Türkçe menü + Türkçe altyazı yapmak bu kadar zor olmamalı. Bu oyun fiyatlarıda ülkemizde ki alım gücüne göre ayarlanmalı artık.
|
Hocam yapma etme eğitim sisteminin 12 yılda öğretemediği İngilizce'yi 6 ayda oyun oynayarak cayır cayır konuşan öğrenciler gördükten sonra aslında bu durum acaba yararımıza mı diye düşünmeye başladım.
![]() |
Tabi ki orası öyle ona asla lafımız olamaz ama 250 300 TL yeni çıkan oyunlardan bahsediyorum para verdikten sonra anadil de oynamak en büyük hakkımız değil mi?
|
Millet bir filme 1 saatde altyazı ekliyor, bir oyuna altyazı eklemenin ne zorluğu ne bütçesi olabilirki? Elimden geldikcede Türkçe destegi olmayan oyun almamaya çalisiyorum.
|
Hocam yanlış anlama ama oyunlardan nasıl ingilizce öğrenebilir bir insan aklım almıyor çünki adam orda konuşuyor ne bi altyazı ne birşey yok kelimeyi bilmediğin zaman anlamıyorsun doğal olarak hadi diyelim alt yazı var bu kezde her sahnede durdurup kelimeleri çevirip yapmak oyuncuyu oyundan koparır bence
![]() |
Adamlar Türkiye'de Türkçe konuşulduğunu bile bilmiyor o kadar araplarla özleştirildik ki arapça konuşulduğu falan sanıyorlar
|
Katılıyorum geçen Shadow of Warı satın alıcaktım tam girdim 13 tane desteklenen dil gördüm arada Türkçe görmeyince sinirlendim ve gidip korsanını indirdim. Arapçasından tut herşeyine dil koymuşlar Türkçe yok :) Hakaret başka bişey değil.
|
İngilizcem yeterli olmadığı için Türkçe altyazılı veya Türkçe dublajlı oyunları tercih ediyorum. PS4 gibi bir platformda güncel oyunların türkçe dil desteği sunmamaları büyük eksiklik.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 1 Aralık 2017; 21:22:9 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|