Onu bunu bilmiyorum da ben en çok zenci yahudiler nereden çıktı onu merak ediyorum
Ama bu soru da mükemmel heheh
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
Onu bunu bilmiyorum da ben en çok zenci yahudiler nereden çıktı onu merak ediyorum
Iyi Sporcu cikmadigi icin Olmasin ? Unutmamak lazim ki yahudilik'te Anne yahudi olmasi gerekiyor
Çünkü Para Saymaktan Başka İşe Vakit Kalmiyorr..
Bi ihlamuuur Koyda İçim isinsin Canimmm...
isuss...
spordan anlıyolar mı ki iyi sporcu olsunlar
benim bildiğim yahudiler tarihte sürekli sürgün hayatı yaşadıkları için taşınabilir ve değerli olan şeylere yönelmişlerdir; bunların en önemlileri para ve bilgidir. baya bir arkadaş parayı vurgulamış ama bilimi vurgulayan olmamış. Einsteinden tutun Heisenberge kadar birçok bilimadamı yahudi kökenlidir.Ayrıca yahudilerin askerlik yapmamak için fiziksel gelişime fazla önem vermediklerini de duymuştum.
Onlar spor organizasyonlarını organize ederler, dolayısıyla kazandıkları paralar ile gerçek dünya şampiyonlarıdırlar
yahudiler ritim tutturamaz da ondan
oynamazlar ama iyi oynatırlar da diyebiliriz..
İyi sporçu çıkmadığı için 7 günde tüm arapların anasını ağlattılar o zaman. Sporcuları olmadığı için istediği yeri anında bombalayabiliyo.. yeterli mi ??
adamalar spora sporcuya yatırım yapmıyo uyanın silah üretiyo paso. oyuna geç başlamış ogameci gibi paso filo basıyo
Revivoyu ne çabuk unuttunuz yaBen öyle etkili orta kesen başka adam görmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
Yumurtadan çıkmışlardır.
quote:
Orjinalden alıntı: sanalcengaver26
Neden Yahudiler’den iyi sporcu çıkmaz?
çıkabilir neden çıkmasın? çalışan azimli iyi sporcualr her milletten çıkar. yahudiler dünyaya dağılmış bir millet. yaşadıkları ülkeleri adına yarışıyorlardır. çoğu kez de o ülkenin adını soyadını aldıkları için kamufle oluyorlardır.
yarışma kazanan sporcular ülkeleri adına yarışıyorlar aile köklerini kökenlerini kim biliyor? bilebilir?? einstein'dan freud'a kadar bilinen bilinmeyen çok önemli bilim adamları film oyuncuları şarkıcılar sanatçılar sporcular vs vs var. ikinci dünya savaşı sırasında almanya'dan ülkemize gelen çok önemli bilim adamları istanbul üniversitesin'de bilime bir çok katkıda bulunmuşlar. başarılı akıllı olan insanın dini dili ırkı farketmez. başarılı akıllı insan her zaman ve her yerde başarılıdır .
David Beckham yahudi diye biliyorum ben.
Evet aratın birçok dünyaya damgasını vurmuş yahudi bilimadamına ve işadamına ulaşacaksınız...
quote:
Orjinalden alıntı: pcpratik_editor
Evet aratın birçok dünyaya damgasını vurmuş yahudi bilimadamına ve işadamına ulaşacaksınız...
bilim adamı zaten çok var, bunlardan en önemlisi Einstein'dır.
Çünkü hepsi zengin
Peki fakir yahudi gören oldu mu
bir kere başlık yanlış olumsuz. neden yahudilerden iyi sporcu çıkmaz diyorsun... çıkar mı bile demiyorsun? neden çıkmasın? her dinden her milletten ırktan iyisiyle kötüsüyle her türü insan çıkar. yahudilerden neden sporcu çıkmasın ki? sürekli olarak "azınlık" diye hitab edilen insanlardan bence çok başarılı insanlar çıkıyor. hatta ünleri yaşadıkları ülkeleri de aşıp dünya çapında sporcu sanatçi bilim adamı politikacı oluyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme