Şimdi Ara

Neden Yaşıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tanrıya kulluk etmek için mi yaşıyorsunuz ?

Evlenip çoğalmak için mi ?

Sadece yaşayıp ,yaşamdan zevk almak için mi ?

Çocuklarınız için mi,veya anne babanız için mi ? Eşiniz için mi ?

Ölmek korkutucu olduğu için mi ?

Zengin olmak için mi ?

Neden ?

• Ben de böyle bir konu açtım ama kimse girmedi
  • Çünkü hayat güzel ve daha yaşanacak çok şey var
  • bilmedigimiz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakityok4 -- 3 Şubat 2010; 13:08:50 >
  • Geleceğimi merak ettiğim için
  • Yaşamak için yalvarmadık ölmek içinde yalvarmayız.
  • Benim hayattan bir beklentim yok hayatta çok fazla yüzümü güldürücek bir olay yaşamadım eğer yaşıyorsam şu an allahtan korkumdan çünkü ben defalarca dua ettim allahım şu canımı al diye ama almadı bi bildği vardır demekki bide öldüğümde ailemin üzülecek olması bu iki sebepten dolayı yaşıyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stab_42

Benim hayattan bir beklentim yok hayatta çok fazla yüzümü güldürücek bir olay yaşamadım eğer yaşıyorsam şu an allahtan korkumdan çünkü ben defalarca dua ettim allahım şu canımı al diye ama almadı bi bildği vardır demekki bide öldüğümde ailemin üzülecek olması bu iki sebepten dolayı yaşıyorm

Hayatta neler yaşadığını bilmiyorum tabii ki fakat bence çok negatif bakıyosun hayata. Bu kadar negatif olursan tabii ki zevk alamazsın. Ben de çok şey yaşadım fakat yaşadığım ya da yaşamayı isteyip de yaşayamadıklarımın yasını tutmaktansa yeni denizlere yelken açmak daha mantıklı. Hayatında illa iyi giden şeyler vardır küçük de olsa. İyi giden şeyleri sol tarafına kötü giden şeyleri sağ tarafına koy sonra da hangi yöne bakacağına sen karar ver. İyi şeyleri göz önünde bulundurursan mutlu olursun fakat kötü şeylere bakarsan da kötü olur. Olay bundan ibaret bence...

• Çünkü Allah öyle istedi.
  • Olup bitenlerin hiçbir anlamı yok,koskoca bir zırvalık.

Bu zırvalık içinde kendi hayatımıza yine zırva anlamlar yüklüyoruz.
  • başka napıcaz
  • Bu mekanizma da evrimle birlikte gelişmiş.

Bir canlının ilk görevi ve amacı hayatta kalmaksa, bu zırva anlam yüklemeler, din , tanrı inancı hep hayatta kalabilmek için insanın kendi kendine geliştirdiği mekanizmalar.

Yani bunlarda bir zırva
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Geleceğimi merak ettiğim için
  • hayatınıza çok büyük anlamlar yüklemekten vazgeçin. bakterilerden farkımız yok. bireysel olarak bir hiçiz. dünyada hiçbir şeyi değiştiremeyeceğiz. sadece tüketiyoruz. gün gelecek üreyeceğiz. üreme yeteneğimiz bitince ölücez. bukadar. gidin hayatınızı yaşayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Geleceğimi merak ettiğim için

Nesini merak ediyorsun ? Öleceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporx

Bu mekanizma da evrimle birlikte gelişmiş.

Bir canlının ilk görevi ve amacı hayatta kalmaksa, bu zırva anlam yüklemeler, din , tanrı inancı hep hayatta kalabilmek için insanın kendi kendine geliştirdiği mekanizmalar.

Yani bunlarda bir zırva

Onlar değil ama sen zırvasın..Şimdik git ve yeni bir akıl daha al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporx

Bu mekanizma da evrimle birlikte gelişmiş.

Yani bunlarda bir zırva

@sporx

Tebrikler Zihin engelli olduğunuzu tüm foruma kanıtladınız
  • For LOST
  • Ölü olmaktan iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.