< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Civici 1.5 alsaydın 3.20 4.20 5.20 tokatlayarak aşkını dizginleyebilirdin
|
müteahhit çocuklarına kızılay dağıtmış gibi etrafta f30 olduğu için ele ayağa düştü üstüne bir de n13 motorun sorunları ve düzgün bakılmaması eklenince evlere şenlik sorunlar ortaya çıktı: http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/237301-n13_motor_kronik_problemleri_hakkinda.html
Ayrıca f30un elektrikli direksiyonu yabancılar tarafından sevilmedi, gerçekten araba sürmekten anlayanlar hidrolik ile elektrikli farkını görebiliyor. Ayrıca üretim maliyetlerini düşürme amaçlı kalitenin düşüşü de eklenince müteahhit çocuklarının elinde mundar oldular. f30 alınacaksa n13 motorlu kesinlikle alınmamalı. b38 motor kodlu 318i m joy alınabilir... e90 sahibi olarak önerinize katılıyorum. 2.el ekspere sokup aldım bmw'den anlayan arkadaşlar kullanınca bunda bu var, şu var şurasına baktırmayı ihmal etme gibi yorumlar geldi. mekanik ve genel itibariyle bir problemi yok, bagaj amortisörü, el freni ayarı, klima gazı, 4 bobin, 4buji ve ön arka alt takım kontrolü yapıldı. Arka sol takımda denge çubuğu değişti onun dışında yürüyeninde bir şey yokmuş. arkadan itişin takozları ve burçlarını kontrol ettirmek lazım. bunlar da problem olursa titreşime sebep olabiliyor. Keza arka diff ne durumda kontrol ettirilmeli. ötme vs var mı incelenmeli... e90 320i m sport manuel aracım var. aracımı kullandıktan sonra tertemiz kız gibi civic fb7 sahibi arkadaşım satılığa koydu. civic'in bence en büyük problemi yalıtım. civic'ten 3 serisine geçilirse D sınıfının konfor farkları çok bariz belli olacaktır. 7yılda evde 7-8 araç değişimi oldu. içlerinden 3ü elektrikli diğerleri hidrolik idi. Hidrolik direksiyon virajlarda daha net ve doğal davranıyor. Elektrikli olan aracımda sürekli viraj içinde çizgimin değişiminden rahatsız oluyordum şu anda e90'da direksiyonla nereye bakıyorsam aracım oraya gidiyor. bir bmw bakması bir japona bakması gibi değildir. ilgi ister alaka ister cüzdan ister. başkaları görür bahiş ister. usta görür bmw tarifesi açar. Bunları göze alarak bmw alınmalı. Bütçe zorlanarak bmw alınmaz kapının önünde yatırırsın. |
hangi araba yarışı oyunu bu ?
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|