Şimdi Ara

NEDİR BU SNEIJDER DAVASI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın komple performans düşüklüğü yaşadığı bir sezonda hangi oyuncumuz yüksek performans gösterdi de sadece Sneijder'e yükleniliyor. Şöyle bir bakın geçmişe sahada 10 kişi oynamıyor sadece Sneijder'den mi performans bekliyorsunuz? Adam bu takıma göre yine ligin en iyi asistini yapan oyuncu olmuş. Takım bir de oynasa kim bilir daha neler yapacak. Ben çok çok iyi demiyorum yanlış anlaşılmasın ama diğer çöp oğlu çöpler dururken nedir bu sadece Sneijder düşmanlığı?

Şöyle bir inceleme yapalım:

Ayrıca bu kötü sezonda iyi dediğiniz takımların oyuncularından fazla asist sayısı var.

Bir de diğer çöpe bakalım o neler yapmış:

Şimdi daha SS'ini atmadığım diğer çöpleri sayayım:
    1-Semih Kaya(Senelerdir genç yetenek diye elimizde tutuyoruz, Anadolu topçuları ile hava topunu alamıyor çalım yiyor her pozisyonda sürekli yere yatıyor)
    2-Sabri Sarıoğlu(belki gitmiş olabilir ama yaptığı saçma sapan şovlar ile taraftarı mest ederek hiçbir eleştiriyi kabul etmeyen bir diğer çöptü, eleştirilmiyor sorun bu)
    3-Tolga Ciğerci, Hakan Balta, Tarık Çamdal gibi diğer çöp babalarını hiç saymıyorum.

İşin özeti şudur, O kadar çöp oğlu çöpler varken tek davamız sadece Sneijder mi? Şu Tarık Çamdalı göndermek için bu kadar uğraşmadık bunu bilelim. Ben Sneijdere kesin kalsın demiyorum aldığı maaş elbette fazla ama bu gitse aynı maaşı Sabri gibisi alacak bu da gerçek. Bu sene kesinlikle denemeliyiz yine takım yokları oynarsa bilemem devre arası gönderilebilir.

• Selçuk İnan Sneijder'den çok mu daha iyi de tek davamız Sneijder oldu. Bu takımda ondan önce gitmesi gerekenler Selçuk,Tarık,Tolga gibileri. Aldığı maaşları az mı sanıyorsunuz dünyanın paralarını alıyorlar. Az çok bir şeyler yapıyorken bırakın onları eleştirmeyi, Asıl kan kemici kemik kadroya bakın
  • Sinonun kariyeri birilerine fazla gelmiş ve söz geçirememiş olma ihtimalleri var mı peki?
  • Anlatamazsın, anlamazlar iq yetmez.
  • Bu orta saha ve hücum hattına rağmen 15 asisti bulmuş, fazla yoruma gerek yok aslında. Yapılanlar bariz karalama amaçlı, başka bir açıklaması yok. Herkes çok iyi ama sino çok kötü olsaydı bu elestirilerin bir mantığı bulunabilirdi o vakit. Milletin derdi sino olmuş be. Sinoya kadar 10 tabe futbolcu var ama nedense kimse konuşmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu asist kralı olmuş saçmalığını bitirin artık ya.

17 Asistin yaklaşık 10 tanesi korner , faul ortaları zaten. O konuda da yetenekli olmak marifet ister kabul fakat abartılmasın.

Mesaja katılıyorum herkesin kötü olduğu yerde oyuncunun performansı elbet düşer ama PERFORMANS DÜŞMESİ SAHADA YÜRÜMEK KOŞMAMAK DEĞİLDİR.

Sen çabalarsın takım dandik oldugu için bir yere kadar gidebilirsin bu normaldir fakat takım dandik diye g*t göbek salınmaz.

Sneijder'in kalması taraftarıyım fakat b*kunuda çıkartmayalım. Her fırsatta kulübü gitmekle tehdit eden blöfçü gibi oldu artık.

Sneijder'in kredi var elbet fakat BU KADAR MAAS ALAN ADAMIN töleransı da az olmalı.
  • Birakin besiktasa gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşmalığı bilemem de herif iiy oynayınca zaten 4.5unu alıyor kötü oynayınca da 4.5 alıyor her türlü alıyor.
    bi ara "proje takımı" diye geldim diyordu.
    gs 1 sene men yedi önceki sene 6. bu sene 4. oldu hala bizde.
    para tatlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Birakin besiktasa gelsin

Küçük takıma gidecek kadar akılsız olduğunu sanmıyorum.

Su an oynuyor ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Birakin besiktasa gelsin

Su an oynuyor ama

Sizden büyük olduğu kesin olan bir takımda oynuyor.

• quote:

Birakin besiktasa gelsin

• Tuduor'da kariyerli oyuncu yönetecek potansiyel yok gibi, büyük ihtimal Tudor, Sneijder'i kendinden üstün görüyor onun için göndermek istiyor, Aykut Alex olayı gibi.
  • Takımın üstüne çıkmaya çalışan OYUNCU OLAMAZ. tek sebep bu. TD karar ver , alınacak oyunculara karar ver. Ne iş ?
    Dejongu babam mı sardı başımıza. Rieyi keza ?
  • Hala yorumlar Sneijder üzerinden, adamı salın Selçuk ve Tarıkı konuşun ne zaman kurtulacağız bunlardan alooo
  • sanırım sorun aldıgı maaş
  • Sadece konuda yazdığı adamların maaşları toplamıyla 3 tane Sneijder maaşı karşılarız. 2 mi 2.5 mu alan Tolga voleyboy oynuyor birşey yok. 3.5 alan Selçuk sahada yok spiker adını söylemeden maç bitiyor sorun yok. Ligin asist kralı 20 gole doğrudan katkı yapmış (0 penaltı) adam 4.5 alınca auuuvvvvvvv.
  • Sneijder'i yedirmez bu taraftar kimseye rahat olun. Şinoya laf edenlere tolga ciğerci, selçuk inan, semih kaya, josue gibi adamlar layık.
  • NEDİR BU SNEIJDER DAVASI?

Buradaki istatistikler (sırayla söylemiyorum) Talisca, Ben Arfa, Valbuena, Sneijder ve Belhanda'ya ait. Sneijder çöpünün() istatistikleri hangileri acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 5 Temmuz 2017; 17:39:19 >
  • Oooo istatistik konusu, en sevdiğimm. Hadi bakalım başlayalım:

12/13 Wesley Sneijder : 0 asist.

12/13 Selçuk İnan: 6 asist

------------------------------------------

13/14 Wesley Sneijder : 7 asist

13/14 Burak Yılmaz : 7 asist ; Selçuk İnan : 8 asist

--------------------------------------------

14/15 Wesley Sneijder : 3 asist , Sabri 5 asist , Selçuk İnan : 8 asist , Burak Yılmaz : 4 asist , Umut Bulut : 3 asist Yasin : 5 asist

---------------------------------------------

15/16 Wesley Sneijder: 7 asist , Lukas Podolksi : 9 asist
  • Sneijder neden beğenilmez anlamıyorum. Neyi kötü ki? Bu sene takımda olmasaydı eksikliği hiç hissedilmez miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.