< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Daha önce de bir konuya aynı yorumu yazmıştım.
"Bence hasar kaydı olayının kaldırılması lazım. Bunun yerine sorguda değişen ve boyanan parçalar yazmalı. Geçenlerde birinin BMW marka aracının hayalet göstergesi ve multimedya ekranı çalınmıştı. Şimdi bu aracı almaya kalkan 70 bin hasar kaydını görünce aklı yerinden oynuyor. Sanki araç iki kamyonun arasında sıkışıp ezilmiş de hasar almış gibi düşünüyor. Bunun yerine radyo teyp hırsızlığı yazsa alanın içi rahat olur. Rakamı gören kendini kaybediyor. Ayrıca aynı hasara 2 bin yazan da var, bin yazan da. Parçalar yazsa ikisinde de arka tampon değişimi yazacak." Şimdi geçenlerde biri bana arkadan çarptı. Sanayiye götürdüm 700 küsür malzeme, 990 da işçilik çıkarmışlar. Servise götürsem en az 1.5 katı çıkacaktı. Bu 990 işçilik çıkaran arkadaş kendi cebimden versem 500'den fazla istemezdi eminim. Şimdi hal böyle olunca fiyat yazmak aptallık oluyor resmen. Kesinlikle yapılan işlemler yazmalı tramerde. |
Her ilanda bu mevcut. Aracin boyanmamis degismemis yeri kalmamis, hosafi cikmis, diyorki hasar kaydi yok. Kasko yaptiriyoruz, aman kasko delinmesin disarda yaptirayim, hasar kaydi islemesin. Zaten bir konuda bir arkadas soylemis aynen katiliyorum; "biz araclari alirken bizden sonraki insanlar icin, onlarin begenmesi icin aliyoruz. Varsa hasari hasarli halde fotosunu cekersin. Munkunse tamirat esnasini cekersin saklarsin. Satarkende iste bu dersin. Olur biter.
|
Hasar kaydı olmadan yapılan o kadar çok araç var ki. Nasıl yapıldığı ne olduğu belli değil.
Tramere mesaj atınca araç kazaya karışmıştır. 5000 TL gibi abuk subuk bir şey yazıyor. Üstelik 7 TL. Tramere düzenleme şart detay yazacak aracın ne için, nerede, hangi serviste hangi parçaların yapıldığı ve fiyat bilgisi yazmalı. Nasıl bir araç aldığımızı bilelim. Böyle olunca güvensizlik daha da azalır. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |