Şimdi Ara

nednen hiçbir yerde kazein yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaliteli kazein bulamıyorum hiçbir yerde. optimum almak istiyorum ancak çok uzun zamandır yokmuş. weider'in güçük gramajlı bir ürünü ve scitec var. scitec iyi midir ? kullanan var mı ?

• ben ramazanda kullanmak için almıştım. scitec bence kaliteli ve tam bir fiyat performans suppelement markası , kullanılabilir yani gönül rahatlığıyla. yalnız , kazein alma nedeniniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

ben ramazanda kullanmak için almıştım. scitec bence kaliteli ve tam bir fiyat performans suppelement markası , kullanılabilir yani gönül rahatlığıyla. yalnız , kazein alma nedeniniz nedir?
    geceleri içmek için hocam. protein açığım oluyor onu whey ile de kapatabilirim ancak kazein alınca gece en azından proteinsiz kalmıyor vücut.
  • Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    hocam kazein proteinini insan bebekken çok verimli olarak kullanır , yaş ilerledikçe bu genler kapanmaya başlar. kazein aslında gelişmiş bi insan için pek kaliteli bir protein kaynağı sayılmaz. (whey'e kıyasla) açıkcası ben her şekilde whey tüketmenizi öneririm. insan vücudu whey proteini inanılmaz derecede verimli kullanır (%91-%92 diye hatırlıyorum , yalan olmasın) kazein böyle değil ama. geceleri aç kalma olayına da proteinsiz kalma , yıkım olarak bakmayın. kas yıkımı o kadar kolay bir şey değildir. 8 saat aç kalmakla vücut kas yıkımına geçmez. aksine vücut ve beyin kendini en iyi açken temizler. ayrıca açlık büyüme hormonunun artmasına dolayısıyla da yağ yakımına da yardımcı olur. if diyetini uygulayarak kas geliştiren tonla adam var. ben size yine whey tavsiye ederim ama siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

hocam kazein proteinini insan bebekken çok verimli olarak kullanır , yaş ilerledikçe bu genler kapanmaya başlar. kazein aslında gelişmiş bi insan için pek kaliteli bir protein kaynağı sayılmaz. (whey'e kıyasla) açıkcası ben her şekilde whey tüketmenizi öneririm. insan vücudu whey proteini inanılmaz derecede verimli kullanır (%91-%92 diye hatırlıyorum , yalan olmasın) kazein böyle değil ama. geceleri aç kalma olayına da proteinsiz kalma , yıkım olarak bakmayın. kas yıkımı o kadar kolay bir şey değildir. 8 saat aç kalmakla vücut kas yıkımına geçmez. aksine vücut ve beyin kendini en iyi açken temizler. ayrıca açlık büyüme hormonunun artmasına dolayısıyla da yağ yakımına da yardımcı olur. if diyetini uygulayarak kas geliştiren tonla adam var. ben size yine whey tavsiye ederim ama siz bilirsiniz.
    hocam hali hazırda whey kullanıyorum zaten ancak her gün et-balık-tavuk tüketemiyorum alternatif olsun diye kazein alıyorum.

• Rookie PG R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ben olsam işte 2 ölçek whey falan kullanırım. Ya da bcaa falan alırım. Kazein kaliteli bir protein kaynağı değil diye diyorum ama yine de siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.