Şimdi Ara

Nerde Kaldı Q9450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde Kaldı Q9450 Arkadaşlar stoklara nezaman girer bir bilgisi olan varmı

Edit Sebebi İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALINKAR -- 28 Mart 2008; 16:08:36 >

• çok emin değilim ama Q9450 nin Türkiye'de stoklara girmesi üçüncü çeyreği yani temmuz ağustosları bulabilirmiş diye duymuştum.güya bu ay ortalarında çıkacaktı.Ben de almayı düşünüyordum ama artık daha fazla bekleyemedim aldım 9300 geçtim.Sanırım bir süre daha beklemeniz gerekecek.
  • Q9300 de çok iyi bir işelmci güle güle kullan. Benim tek takıldığım nokta cash bellek oldu. Malum kendisi 12mb ve fiat olarak da Q9300 ile arasında bir uçurum yok . Benim tahminlerime göre 20 Nisandan sonra stoklarda görüneceğine dair ama bekleyip görecez artık
  • Gelemedi bir türlü. Bu aralar Intel'in işlemci tedarikinde birtakım sorunlar göze çarpıyor. AMD o kadar sıradan işlemciler yapmasa eminim böyle olmazdı. Umarım en kısa sürede gelir. Gelmezse Q9300 benim de ilk tercihim olacak.
  • Bence stoklar düşmeme sebebi bir önceki nesil olan 65nm ürünlerinin bitmemesi gibi geliyor bana.
    Birde 8400 bulunması bile nerdeyse imkansız oldu.
  • bu saatten sonra en iysi 3. çeyreği bekleyip Nehalem hakkında tam bilgi sahibi olmak.Q9450 yi stokları tüketmek için geç çıkaracaklar bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

bu saatten sonra en iysi 3. çeyreği bekleyip Nehalem hakkında tam bilgi sahibi olmak.Q9450 yi stokları tüketmek için geç çıkaracaklar bence.

Bir teknoloji seven biri olarak hayatımız beklemekle geçiyor zaten.
    1 ci Bekleme İstediğiniz donanımın çıkmasını bekleme
    2 ci Windows kurulurken bekleme :)
    3 cü donanım sürücülerinin son sürümlerinin çıkmasını bekleme
    4 cü Bekleme sevdiğiniz oyunun 2 ci bölümünü bekleme
    5, 6, 7 vs vs uzayıp gidiyor hayatımız Pc başında beklemekle geçiyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALINKAR -- 30 Mart 2008; 16:11:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • estoreda satışa çıkmıştı hemen parayı denkleştirip alamadım şimdi stokta yok diyor. q9300ün tek eksik yanı 6mblık belleği.hız konusu önemli değil neredeyse aynı.q6600 alıyım diyorum ama q9300 45 nm ve daha geleceğe yönelik bir yatırım gibi geliyor her ne kadar q6600 overclockta çok başarılı olsada 1066 olması yine kısıtlıyor.q9300 alıcam bende
  • Estore satış yapmadı reklam amaçlıydı kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALINKAR -- 30 Mart 2008; 18:34:58 >
  • avrupada nezaman çıkacak.ben almanya'dan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YALINKAR

Q9300 de çok iyi bir işelmci güle güle kullan. Benim tek takıldığım nokta cash bellek oldu. Malum kendisi 12mb ve fiat olarak da Q9300 ile arasında bir uçurum yok . Benim tahminlerime göre 20 Nisandan sonra stoklarda görüneceğine dair ama bekleyip görecez artık

galiba forumu cok iyi takip etmiyorsun
    l2 belleklerin performansa etkisi yok denecek kadar az
    sana hemen ozetleyeyim

1 mb l2 ile 2 mb l2 arasindaki fark %5
    2 mb l2 ile 4 mb l2 arasindaki var %2.5

yani gitticek fark azaliyor l2 bellek buyudukce
  • Çıkış Tarihi avrupa için 30 mart deniyor yani bugünlerde piyasaya yayılması lazım.
  • ben vatan bilgisayarın sahibiyle görüştüm nisan sonu mayıs başı gelecek dedi.
  • Bende 20 Nisandan sonrasına ümitliyim
  • ben 6 ay bekledim .Dayanamadm q9300 aldım bence 100 dolar daha verip q9450 almak bana cok şey kazandırmayacaktı. Hemde beklememiş oldum
  • Eksen Bilgisayar ile görüştüm. En kötü ihtimalle nisan sonunda bekliyorlarmış Q9450 yi. Fiyatı da en fazla sitesindeki fiyat kadar olacakmış tahminen hatta çok az düşük bile olabilirmiş.

http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,57387/category_id,36/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/
  • q9450 de fsb barajına takılacak işlemcilerden.. illaki quad alacaksan bu devirde q6600 alacan yada qx9650 diğerleri iç açıcı değil yada e8400 / e7xxx serileri olabilir..
  • fsb barajı derken herhalde max 1066mhz destekleyen anakartlardan bahsediyorsunuz. 1333mhz destekli anakartlarda, DDR3 1333 ramler ile böyle bir sorun olmayacaktır. Tabi DDR3 ramler cepleri cayır cayır yakıyor o ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgnday

fsb barajı derken herhalde max 1066mhz destekleyen anakartlardan bahsediyorsunuz. 1333mhz destekli anakartlarda, DDR3 1333 ramler ile böyle bir sorun olmayacaktır. Tabi DDR3 ramler cepleri cayır cayır yakıyor o ayrı.

hocam o dediğin anakart ve ramlarda da fsb barajına takılıyor işlemci(zaten testler x38 ve dd3 ile yapılıyor genelde) .. sorun anakart yada ram değil..
  • exe bilgisayara gelmiş demekki 5 10 gün sonra heryere gelir beklemeye değer bir işlemci çünkühttp://www.exe.com.tr/urunbak.php?urunkodu=CPU2775326015 540 ytl gıbı fiyatı var havale ile 520 e kadar düşüyor ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.