Bildirim
Nereden yakıt alıyorsunuz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Shell den bi ara Bp ye döndüm araba isteksizleşti Shell e devam -
Ben shellden alıyorum. Benzın ıcın shell yoksa po secerım. Opet ve bp tercıh etmıyorum. Totalı de begenıyorlar ama ıstasyon bulmak zor -
Toyota BP kart ile puan verdiği için ben hep bp den alıyorum yıllardır.
En ufak sorun yaşamadım -
Dün baska konuda da yazmistim 2010`da po arabanin icine etmisti diye. Performansta en iyisi shell gibi ama bp ile arasinda %5 fark var yok gibi. Yani bp, shell ve opet tercih edeceğim firmalar. -
Gazmel, Hemoil , akpet , anapet , sunpet , turkuaz , sanoil, turkish oil bugüne kadar bu tür akaryakıt istasyonlarını kullandım bir sorun yaşamadım en azından ucuzlar. Bilindik markalar gibi hem pahalı hemde içine su karıştırmıyorlar. -
30 bin kilometredir aynı opet istasyonundan alıyorum -
Totalden alıyorum motor sesinde azalma oluyor. Performansı fena değil -
Benzin için Shell den alıyordum.opet e döndüm.ama sebebi ekonomik.
Opel world kart a 125 e 5 direk veriyor.daha bugün tek kalemde 200 TL lik bedava yakıt aldim.kampanya süresi yok.8 9 aydır biriktiriyodum.
Büyük firmaların birbirinden farklı olduğunu sanmıyorum.oyle yüzde üç beşlik performans tüketim farkını fark edecek kadarda profonel degilim -
Bp veya Aytemiz (1.3 mjet) -
Kesinlikle Shell 👍👍👍 -
Totalden alıyorum hem %5 indirimle 6 liraya alıyorum hemde tdci ve hdi motorlar için en iyisi o -
Lpg en ucuz neredeyse ordan güncel Aytemizden 3.12 alıyorum. Geçen bir yerde 3.09 da gördüm. -
15 senedir Lukoilden alıyorum, sırf istasyon sahibini tanıyorum dürüst birisi diye, bi sorun yok.
Başka yerlerden aldığım da oldu ama hiç fark hissetmedim nedense. -
Dizel - Opet Daha önce shell den denedim hiç memnun kalmadım. Petrol ofisi denedim o da istasyonlar arası fark var. Adı garip istasyonlardan kesinlikle almam. En güzeli opet tavsiye ediyorum. -
Shell -
Opetten şaşmayacaksın... -
bu firmalar zati yakıtı hep aynı herden almıyorlar mı -
Neresi denk gelirse oradan alıyorum.
Benzer içerikler
- hitler motor
- jetta comfortline ile highline arasındaki fark
- dacia neden ucuz
- lpg filtresi değişimi
- mercedes c180 kronik sorunlar
- bmw x5 2024 fiyat
- uçan araba fiyatları
- kia sportage 2022 fiyat
- elektrikli araba fiyatları
- opel rocks e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X