Bulunduğum kırsal alanda Türk Telekom'dan 1.5 yıl boyunca 16 Mbps ADSL pakette 1635m santral mesafesinden hizmet alıyordum. 13.5-14 Mbps hızları görüyordum. Net Services'e geçtikten sonra DSL bağlantısı sorunu yaşadım. 20 gün sonunda çözüldü fakat hızım 2 Mbps'ye sabitlendi. O mesafeden 14 Mbps alamazmışım. Sonunda aboneliğimi iptal ettirdim. Tekrar TT'ye geçeceğim. Zamlardan dolayı çıkmıştım keşke çıkmasaydım. Net Services'e geçiş yapmadan 3 gün önce aldığım ekran görüntüsü: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Net Services'e geçmeden önce 100 kere düşünün!
-
-
Hocam hakkaten siz 1600 metreden nasıl 13 hız alıyorsunuz ben 500 metreden 25 zor alıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ADSL de temiz bakır hat ile mümkün. Gerçekten hatta bir sorun oluştuğundan değerler bozulmuştur yada TT'nin parmağı olabilir.
-
-
Hocam onu geçin TT müdürü 24 Mbps VDSL desteklediğini mail attı. Saha ekibi 2 diyor. Anlamadım madem VDSL vardı bana ADSL niye kullandırdılar? Hiçbir şey anlamadım. Müdür çok ters. Gittim bilgi almak için hesap sormak için mi geldin diyor. Turkcell altyapısı falan olsa TT belası ile hiç uğraşmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 950 metre vdsl ile 35 mbit internet alııyordum hocam sonra mesafe 250 metreye düştü hızlar yükseldi
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159304418
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net Services firmasına öfkelenip aboneliğimi iptal ettirmiştim. Kurulum ve aktivasyon ücreti ödememek için Migros İnternet'e başvurdum. Oris Telekom ile anlaşmalı. Şu anda değerler bu şekilde. Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve ilgileneceklerini söylediler. En azından ping çok iyi hız düşük olsa da.
Oris Telekom:
Net Services:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 19 Ağustos 2024; 18:57:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X