Şimdi Ara

netbook 37 ekran tvye bağlama mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşllar exper style netbook kullanıyordum ekranı kırıldı bunu 37 ekran scart girişli tvye bağlayabilirmiyiz...ekranlar çok pahalı geldi...

• Bağlayamayız. Nedeni de şurada açıklanmış:

http://forum.donanimhaber.com/m_1310799/tm.htm

Biraz okuduktan sonra denemenin tehlikeli olduğunu da fark edeceksindir.
  • mesajım bulunsun
  • Peki normal bilgisayar ekranına bağlanabilir mi? ben bağladım çözünürlük berbattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: repeatafterme

mesajım bulunsun

dostum seni takip ediyorum da her konuya mesajım bulunsun yazıyorsun mesajmı kasıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Don Vito Corleone*

quote:

mesajım bulunsun

dostum seni takip ediyorum da her konuya mesajım bulunsun yazıyorsun mesajmı kasıyosun?

valla üşenmedim mesajlarına baktım cidden her yere mesajım bulunsun yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: *Don Vito Corleone*

quote:

mesajım bulunsun

valla üşenmedim mesajlarına baktım cidden her yere mesajım bulunsun yazmış

evet ya her konuda aynı mesaj:mesajım bulunsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

Peki normal bilgisayar ekranına bağlanabilir mi? ben bağladım çözünürlük berbattı.

nasıl yani elinizdeki netbook un çözünürlügü normal pc monitöründen daha mı iyi.

gerçi normal pc monitörü derken kastınız olsa olsa en kötü 1024*768 fln olması lazım ki zaten çogu netbook ancak verebiliyor bunu. sadece çözünürlükler arası uyumsuzluktan ötürü mutlaka ekran kartından ufak ayarlamalarla en iyi sonucu alırsınız.
    tv lerin çözünürlügü zaten düşük oldugu için svideo denilen giriş ten baglanabilse bile(zaten bu giriş jakı yoktur sanırım laptop ların büyük bir kısmında)yazılar okunaksız video görüntüleri kısmen iş görür nitelikte olacaktır.

masaüstü pc+ tüplü tv de denemiştim ordan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

Peki normal bilgisayar ekranına bağlanabilir mi? ben bağladım çözünürlük berbattı.

nasıl yani elinizdeki netbook un çözünürlügü normal pc monitöründen daha mı iyi.

gerçi normal pc monitörü derken kastınız olsa olsa en kötü 1024*768 fln olması lazım ki zaten çogu netbook ancak verebiliyor bunu. sadece çözünürlükler arası uyumsuzluktan ötürü mutlaka ekran kartından ufak ayarlamalarla en iyi sonucu alırsınız.
    tv lerin çözünürlügü zaten düşük oldugu için svideo denilen giriş ten baglanabilse bile(zaten bu giriş jakı yoktur sanırım laptop ların büyük bir kısmında)yazılar okunaksız video görüntüleri kısmen iş görür nitelikte olacaktır.

masaüstü pc+ tüplü tv de denemiştim ordan biliyorum.

Hocam masaüstü mnitörüne bağladım lcd monitör. Ekran hafiften böyle yeşilimsi oldu yalnızca mouse gözüküyor. Bunu düzeltmeme yardım edebilir misin?

• bence şöyle yapın, gerçi ekran kartı ayarlarından açık olan ekranları algılatıp istediginiz ayarları yapabilirsiniz ancak: kapatma seçenegi varsa laptop un ekranını kapatın (diger monitörün baglantısı takılı iken)laptop u yeniden başlatın bu durumda ilk gördügü monitörü algılayacaktır ilk açılışta.

bu yöntem şayet işe yaramaz ise asıl yapılması dogru olan ekran kartının kendi ayarları ile masaüstü ve istediginiz diger uygulamalar için seçtiginiz ekranı ana ekranım şeklinde algılatın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.