Şimdi Ara

Netflix İllegal Sitelerin Ekmeğine Yağ Sürmüştür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Filmi indir, upload et tamam.

En basit örneği recep ivedik 6 gece yarısı itibariyle netflix e geldi. Anında illegal siteler filmi indirip kendi sitelerinde sundular.

Özellikle torrent ve film indirme sitelerin ekmeğine yağ sürmüş bir platform netflix.

İyide benim netflix abonesi olmamın avantajı ne?

• Sen olma o zaman. Vpn ile yurtdışından hala 1 ay beleş kovalayan birisin sonuçta. Torrente devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sen olma o zaman. Vpn ile yurtdışından hala 1 ay beleş kovalayan birisin sonuçta. Torrente devam et.
    Ben beleşçi biri değilim hocam. Sadece araştırıp test etmeyi denemeyi seven biriyim.

BluTv üyeliğimde var mesela. Konu beleşçilik vs değil.

Dijital sektör aslında illegal sitelere hizmet ediyor.

• ona rağmen binlerce üyesi var ama platform çok memnun.
    çünkü konforun dibine vuruyor. tvden izliyorsun 4k izliyorsun kaldığın yerden devam ediyor.
    Asıl netflix alınca illegal sitelerden uzaklaştım
  • VCD, DVD, Bluray çıktığı günün ertesi zaten online indirilebilir her film, belgesel, dizi vs. Recep ivedik çöpü mü seni rahatsız etti?
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67E984F0C -- 9 Ocak 2021; 20:17:32 >
  • Bein media (digiturk)'ya dsmart'a tivibu'ya olan avantajın aynısı cebinizde paranız olmamasına rağmen cebinizin boş kalmaması siz onlara para ödüyorsunuz onlarda ellerini sizin cebinize sokarak cebinizi sıcak tutuyor iyi bir avantaj gibi ama ben kesinlikle tercih etmem çünkü her ne kadar Şahan Gökbakar'ı sevsem de yarattığı o ucube karakteri yani recep ivediği sevmiyorum hatta o karakterden nefret ediyorum bu yüzden ceplerimi kendi paramla ısıtmayı tercih ederim yani öyle de-lüx avantajlara ihtiyacım yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın niye bu kadar üstüne gidildiğini anlayamadım, niye bu kadar gergin herkes

Arkadaşın dediğine bende katılıyorum, Netflix’e çıktıktan sonra 1-2 saat içinde kolaylıkla internette bulunuyor. Hem de sizin dediğiniz gibi çamur görüntü olarak değil gayet de Türk torrent sitelerinde bile 1080p-4K ya kadar sunum sunuyorlar. Netflix istese önüne geçer mi geçer. Nasıl blutv önüne geçiyor torrentlerden bile anında kaldırabiliyor, Netflix de yapabilir ama bence uğraşmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.