Şimdi Ara

Netgalaksi Muhteşem Müşteri Hizmetleri 0 Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 Kasım ayında yeni adresime taşındım ve internet sağlayıcılarını araştırmaya başladım. Netgalaksinin 75 megabit 75tl yalın internetinde karar kıldım ve evime bağlattım. Telekom ekipleri iki gün sonra hemen geldi kurdu ve sıkıntılar o gün başladı. Eski evimdede kullandığım tp link modemimle kurulumu yaptım ve adslde 0.3 ile 0.5 megabit arası internet hızı ölçtüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana vdsl açtıklarında sinyalin iletilemediğini, 10 megabit adsl de ancak sinyalin bana ulaştığını, bunun sebebinin de benin binamdaki eski veya yıpranmış kablolar olduğunu söyledi. Evime elektrikçi çağırıp bina içerisindeki tesisattan cat6 kablo çektirdim. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, suç bu kez de eski modemime atıldı. modeminiz eski ve vdsl desteklemiyor dendi. hemen gidip yeni modem aldım. Buraya kadar anlattığım işlemler maksimum bir hafta sürdü. Yeni modemle de aynı sorun yaşandı ve müşteri hizmeteri beni teknik ekibe yönlendireceğini ve onların beni yarım saat içerisinde arayacağını söyledi. İki gün boyunca arayan soran omadı ve ben tekrar arayıp teknik ekibe zar zor bağlandım. Bana evime bir ekip göndereceklerini söylediler. Bu konuşmayı 3-4 defa yaptık ve bir ay boyunca türk telekom ekipleri benim kapıma gelip gitti. En son beni aşağıya çağırıp bak biz bina kutusuna 75 megabit veriyoruz sorun bizde değil deyip gittiler. Müşteri hizmetleri bu noktadan sonra her aradığımda bizim tarafımızda bir sıkıntı yok deyip beni geri çevirdi. Ben de sonunda şikayette bulundum. BTK sayfasında Netgalaksi veya Elektrohat olmadığı için tüketici haklarına başvurdum. Ve tahmin edilebileceği üzere ertesi gün müşteri hizmetlerinden hem de teknik ekipten bir kişi aradı ve sorunumu çözmek için vip hizmet olarak yeni bir kayıt açtıklarını söyledi. 2 ay boyunca 0.3 megabit kullandığım internet bir anda 70 megabitlere fırladı. Sonra arayıp caddedeki çalışma sebebiyle 50 megabit verebileceklerini söylediler ve hızımı 50 megabite çektim. Talebimi geri çevirmeyerek 1 ay fatura kesmediler (sağolsunlar) fakat 50 megabit hız da çok sürmedi. 1-2 hafta geçti internet hızım 3-5 megabit bandına düşmeye ve download hızında dalgalanmalar başladı. Aradım, aradım, aradım hep aynı şeyler. Aynı başlangıçtaki yalanlara geri döndüler, modemime ve evime gelen kabloya suç bulmaya çalıştılar ve yaşananları anlattım tekrar. Ancak her konuşmamız sistemde modeminize 50megabit internet geldiği görünüyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok denerek sorun çözülmeden telefon kapatıldı. Şimdi gelelim bu uzun hikayenin sonunu başlıkla nasıl bağlayacağıma: müşteri hizmetleriyle arkadaş gibi olduk. İsim vermek uygun olmaz belki o yüzden vermeyeyim. Her akşam arayıp halini hatrını sorarım, neredeyse hepsini tanıyorum artık. Aradımmı hemen açarlar 2 dakikadan fazla telefonda beklediğim olmamıştır. Ama sorun çözmeye geldimmi yapılan tek işlem modeme reset. Muhabbet edeyim, yeni dostlar edineyim derseniz kesinlkle öneririm firmayı. Ha bu arada BTK ya yazdığım maile de geri dönüş yapıldı. BTK tarafından firma hangi alt yapıyı kullanıyorsa, onun üzerinden şikayet iletebileceğim söylendi. Şikayeti ilettim, gelen cevap çok güldürdü; "Şikayetinize konu olan talebinizin şirketimizin müşterilerine sunmuş olduğu hizmet, ürün veya servislerle ilgili olmadığı anlaşılmıştır." Yani bunu bende biliyorum fakat kimi kime şikayet edeyim onuda bilemiyorum. Gerçekten enayi gibi para ödeyip internet alamamak, sorunu kimseye anlatamamak ve şikayet dahi edememek beni yordu. Ben de bari buraya yazayım derdimi birileriyle paylaşayım diye yazdım. Dinlediğiniz için Teşekkür ederim.

Saygılar

• Netgalaksi Muhteşem Müşteri Hizmetleri 0 Çözüm

Bugün de kendi rekorlarını egale ettiler. Ha bu arada site üzerinden açtığım arıza kayıtlarını da çözmeden kapadılar.
    Ne yapayım bilemiyorum. Yokmu şöyle btk ya bildirmenin bir yolu? Yukarıda açıkladığım olayı arayıp açıkladım btk ya elden dilekçe verin o zaman dediler. Yani evden çıkmadığım bir dönemde bana bunu yaşatıp bir de şikayet etmek için evden çıkmamı gerektirmesi gerçekten üzücü..

• bu netgalaksi nin forumda bir destek uzmanı yok mu ya, türknet veya millenicom gibi?

bunlardan internet alıcam ama böyle konular çok fazla. almak istemiyorum bu durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ama sakın yanaşma kardeşim. Bak ben Ttnet, Türknet, Süperonline kullandım, en son da netgalaksiye geçtim. 3-5 lira eksik vercem diye rezillik çekiyorum. 6 ay taahhüt vermiştim bi de bağlantı ücretini ödemiyim diye. Taahhüt bitiminde en kısa süreli internet sağlayıcım olacak kendileri.
  • Vodius V kullanıcısına yanıt
    bendeki tek fark 21 pig yerine 7 ping olmasi digerleri hemen hemen ayni download 2-ile 3 arasi diger ISS gecicem belli oldu yarin ariyorum yaklasik bir senedir bu mallarin hikayelerini cekiyorum yok 75i 50 yaptik kopmalar azalacak yok calisma var yok halledicegiz
  • PONRO kullanıcısına yanıt
    Alma benim saha dolabina olan uzakligim 153 metre ona ragmen kopmalar internet donwload hizlarinin yerlerde gezmesi gibi sorunlar yasiyorum. kadin bide bana diyordu abone olmadan once cok kaliteli internetiniz var sorun yasamassiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Alma benim saha dolabina olan uzakligim 153 metre ona ragmen kopmalar internet donwload hizlarinin yerlerde gezmesi gibi sorunlar yasiyorum. kadin bide bana diyordu abone olmadan once cok kaliteli internetiniz var sorun yasamassiniz
    hocam maalesef bütçem çok sınırlı, netgalaksi almak zorundayım. umarım hayırlı çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baya uzak hocam. Benim saha dolabıyla aramda sadece 1 bina var oda en fazla 30 metredir. Çok ilginçtir ki bana da bağlantı için aradığımda aynı şeyler söylenmişti.

PONRO hocam siz de bence 5-10 lira için yapmayın değmez. Gerçekten merak ettiğiniz herhangi bir şeyi sorun söyleyeyim ama bu verdiğiniz para boşa gidecek bunu bilerek başlatın bağlantınızı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.