Netgsm ev internetimi 20 marttan beri 32 mbpsye sabitlemiş durumda, aynı durumdan muzdarip olanlar var mı? 20sine kadar sıkıntısız kullanıyordum, profilimi güncelleyin hattımın aldığı en yüksek hızı istiyorum dedim önceden böyle halletmişlerdi ama şuan yardımcı olmuyorlar XDSL fotoğrafını da koyuyorum |
Netgsm hız sabitleme sorunu 32-12

-
-
-
19 Mart tarihinden belli 32/12 profiline sabitlediler. MH konuyla ilgilenmiyor maalesef
-
-
Sizin hattınız 80 download 8 upload tanımlı. Uploadınız düşük kalmış. Hatıınıza 100/20 hız tanımlanmasını isteyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Destekler mi sizce
sizin modem arayuz dili ingilizce ve tarayici Türkçeye ceviriyor galiba, dil ayarindan Türkçe secseniz sizin icin daha anlasilir olur
-
altyapi sorgulamadaki hiz sonucunuz kac?
-
Download yine aynı kalır. Fakat uploadınız 20 Mbps'yi destekler.
7 8 kere kayıt açtım. Bu forum dahil Başka yerlere yazdım. Şikayet vara da yazdım.
Dalga geçer gibi sorun yok diye kayıtları kapatıyorlar.
Yaptıkları tam zorbalık.
Var bi hesapları ama anlamadım.
hocam 80-20 ve normalde sıkıntısız alıyordum zaten, 20 martta bir anda 30a çektiler ve kesinlikle düzeltmiyorlar
aralık ayında ilk geçtiğimde de 35-12 idi ve kayıt açıp profil güncelleyin hattımın aldığı en yüksek hızı istiyorum dedim hallettiler, şuan bilerek çözmüyorlar
hadi 1 tane müşteri hizmetleri bilgisiz olur ben 10 defa kayıt açtım hepsi mi bilmeyecek?
35 portunda telekoma daha ücret ödendiği için bilerek yaptıklarını düşünüyorum
-
dalga geçer gibi ne yazsam aynı mesajı atıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X