NETLİMİTSİZ_TTNET'le Tam İsabet_İkna internet paketim 25/01/2014 tarihinde yani yarın Cumartesi bitiyor. Geçen hafta ttnet bürosundaki görevliye bu tarifeden devam etmek istediğimi söylediğimde önccelikle kampanyanın bitmesi gerektiğini söyledi. Ben tarihe dikkat etmedim, önemsemedim; konuşmaya da fırsatım yoktu. Sorum şu: Bu kampanyam bitince, benim tarifem günlük internete mi geçecek? malum 26'sı pazara geliyor; int. paketim bitiyor. Pazar günü internete bağlanabilir miyim? Bağlanırsam nasıl ücretlendirilir? onlineislemmerkezi'nden şuanki tarifemi göremiyorum farklı seçenekler sunulmuş.
şimdiden gelecek olan yanıtlar için teşekkür ederim.
survi90
kullanıcısına yanıt
Kampanyadan yararlanmadan önce hangi tarifedeysen ona geçer. KAmpanya bitip tekrardan müracaatta ilk ay faturası bana 44 tl gelmişti.Ama fatura dönemi veya kesim tarihi denk geldi o şekilde oldu bilemem.En kötü 63tl aylık netlimitsiz ücretini ödersin bir ay için. Netlimitsiz için en düşük ikna paketi 44 tl olması lazım.İlgili konuyu okumanı öneririm.
En yakın pazartesi ttnet bürosuna gidibilirim, 1 gün kayıp, pazar günü internet kullanmayacağım.
Evet en düşük 44tl Bir de ultranet var ama şu adreste 49 tl yazıyor. burada ise 59tl. bunların hangisi doğru ki? 1 yıllık yine tam isabet kampanyasından devam etmek istiyorum.
bugün internet paketimi yenilettim; önceden 44 tl veriyordum şimdi olmuş 49 tl. Neyse, artık ödeyeceğiz, internetsiz de olmuyor. Saygılar.