Şimdi Ara

NetSpeed geçiş için VDSL modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar superonline'dan netspeed'e geçiş yapacağım ama superonline modemini aldığı için modem arayışına girdim fakat asus'da birbirine benzeyen çok modem var tercih de zorlanıyorum. Bu sebeple bana yardımcı olursanız ya da sizin alternatif önerileriniz ne olur yazarsanız sevinirim.

Bu Asus DSL-AC750 modeli :
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html

Bu ise Asus DSL-N17U modeli :

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttentioN_05 -- 18 Aralık 2018; 0:50:6 >

• Asus modemlerinin çoğunda MTK işlemcisini kullanıyor.Eğer bilgisayarınızda güncel 80211.ac özellikli wireless kart varsa bu özelliği sağlayan modem almanızdır.5 GHz ile 50 ve üzerindeki satın aldığınız hızı kablosuz bağlantı olarak performanslı kullanacaksınız. Eğer 2,4 GHz bağlantı yapıcaksanız hızını 35-40 mbps hızlarda olucaktır.
  • sistemtasarim S kullanıcısına yanıt
    Cevabının için teşekkürler yeni gördüm kusura bakmayın. Asus'un alt versiyon asus dsl n16 aldım bütçeden dolayı zaten bilgisayara ethernet ile bağlanıyorum. Wifi için de sizin belirttiğiniz gibi 35-40 mb'lar yetiyor şimdilik :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber için modem önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.