Şimdi Ara

Neverfap Türkiye foruma giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nofap sürecine girmek istiyordum ve bu siteyle karşılaştım, gayet de hoşuma gitti fakat giriş yapamıyorum. Hesap bilgilerini yazıyorum, hesabınız doğrulama bekliyor yazıyor ama doğrulama kodu kac kez denesem de gelmiyor.
    Yardımcı olabilecek biri varsa mutlu olurum hem başka bu sorunu yaşayan varsa onlar da çözüm bulabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bu girişimin adı nofap değil mi neden site adını neverfap yapmislar?

• Sitenin adı önceden nofapmiş fakat yurt dışında nofap isimli bir marka varmış ve sıkıntı çıkmış. Bundan dolayı nofapten neverfape çevirmişler.

• randomprsn123 R kullanıcısına yanıt

Buradan bile para kazanıyorlar. İşin insanla, sağlıkla ilgili olmadığı, ticari bir oluşum olduğu daha başından belli...

• randomprsn123 R kullanıcısına yanıt

nofap isimli marka mi?? ne markasi kim bu adamlar abi ahahaha

nofap sadece redditte belli basli takipçisi olan bi sub değil miydi sadece ? kim bu kelimeyi marka haline getirmiş hayır gercekten ne markasi cok merak ettim. te amerikadan buraya uyarı falan attılarsa cok buyuk bi şirket olmalilar coca cola gibi falan ahahha

• Marka derken internet sitesinden bahsediyorum. Bağımlı insanların bağımlılıklardan kurtulması için ücret karşılığı hizmet veriyorlar.
    Edit: Detaylara hakim değilim ücretsiz hizmetleri de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randomprsn123 -- 29 Ocak 2024; 15:57:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.