Şimdi Ara

Nexus 4 Brick oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük bir hata yaptım ve nexus 4 ün os dosyalarını sildim.Backup aldıktan sonra sanırım format factory reset ve wipeları yapıp (Unlock ve root yaptım) mako 3.7.5+gapps+m+extras+v2 ve franco kernel yükledim.Sonra reboot yaptım.Yenide başlatılmaya çalışırken miui android yazısı çıktı ve öylece kaldı.3-4 saat öylece bekledikten sonra telefonu tekrar fast boot konumuna aldım.Tekrar aynı dosyayı yükleyip açmaya çalıştım.Akıllı benim ya olmadı deyip fastboottan wipe-format işlemlerinini yapıp fabrika ayarlarına dönmeyi hayal ettim ama akıllı ben os dosyalarını ve tüm backupları sildim.Şimdi telefon "GOOGLE" yazısında takılıp kalıyor.Ne halt edeceğimi şaşırdım.NRT 1.6.4 ile flash stockrom+unroot seçeneğini (softbrick seçeneğinden) denedim.Stock romu indirdi ama öylece dos ekranda yükleyemeden durdu kaldı.Lütfen yardım.Telefon eşimin ve güya be ona iyilik yapacaktım.Acaba nexus 4 kullanan birinin backupını NRT back up klasörüne atıp o yedekten restore edebilir miyim.Ya da başka ne yapabilirim.Rezil oldum vallahi.Selamlar...

• Bilmiyorum ama insallah cözüm bulursunuz telefonunuzda brick olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi CWM çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa bir backup dosyası bulup onu kurmanız muhtemelen yeterlidir. Nexus 4 forumundan backup dosyası isteyin.

• nexus toolkit te brick modu vardı belki kurtarabilir telefonu emin değilim ama
  • Okuyanlar için yazıyorum.Toolkitlerle stock rom girişimim başarısız oldu.Kullnan arkadaşlardan biri BackUp dosyasını bir yere upload edebilrimi acaba?Onu da denemek istiyorum.Selamlar...
  • Yahu half brick yapmışsın

Eğer ilk ekranda değilde örneğin samsung,miui yazısında kalıyorsa tek yapacağın

Recovery yi açıp wipe data yapacaksınız o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Yahu half brick yapmışsın

Eğer ilk ekranda değilde örneğin samsung,miui yazısında kalıyorsa tek yapacağın

Recovery yi açıp wipe data yapacaksınız o kadar

Wipeları yaptıktan sonra zaten miuiden google hale geçti ve kaldı.Hiçbir data ve backup dosyası kalmamış tlf.da...
  • Hocam nihayetsabaha karşı yapabildim Çok teşekkür ederim ilginize. Selamlar...
  • Nasil yaptigini yazarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: obenomen

Nasil yaptigini yazarsan sevinirim

Toolkit 2.0 ile stock rom yükleyerek yapabildim.Toolkitte 9 nolu seçeneği kullanarak orjinal romu boot ekranında flashladım.Selamlar...
  • tşk ederim arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.