Şimdi Ara

Nie üni okuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi gerçekten nie okuyoruz Üniyi bitiren abilerim ablalarım burdadır die konuyu buraya açtım bende ünideyim ama naptıgımı bile bilmiyorum İTÜ de olduğum halde sorguladım yani niye geldim ne işim var gibi tavsiye eleştiri her şeye açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askerliği kısa dönem yaparsın.
  • Ne okuyorsun?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Haberleşme

• ENESERALP E kullanıcısına yanıt
    hahahaha senin durumu sorgulaman çok doğal :D Tıp, mühendislik, hukuk falan okusaydın sebebini anlayabilirdin kirvem :D
  • 5o5 5 kullanıcısına yanıt
    Facepalm

• "neden" yerine "nie" yazmamak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5o5

hahahaha senin durumu sorgulaman çok doğal :D Tıp, mühendislik, hukuk falan okusaydın sebebini anlayabilirdin kirvem :D

Lütfen şaka olsun.

Can sıkıntısından okuyom :d

• Ciddi baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Facepalm

Sebep?

• quote:

really nigga
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 11 Mart 2020; 17:7:9 >
  • quote:

Arkadaşın haberleşme diye kısalttığı şey ‘ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ‘ ki bu bölüm makina, elektrik, inşaat bölümlernden daha yüksek.

• Üniversite okumak son yıllarda barajı geçen herkese nasip oluyor, maalesef üniversite okumak eskisi kadar etkili değil. Eskiden üniversite az haliyle lise mezunu, ilkokul mezunu çok oluyordu adamlar da işe alırken en azından üniversite mezunu okumuş 4 sene diye artısı var deyip alıyordu. Şimdi devir değişti, üniversite sayısı arttı, barajı geçenlerin çoğu yerleşiyor bu sefer de üniversite mezunu işsiz kaynıyor. Artık üniversite okumuş olmak için okunuyor, şehrine ortamına göre okunuyor. Üniversite ortamını görmeden ölmeyeyim, kız ortamı düşüncesiyle okunuyor.

Bu yazdıklarım herkes için geçerli değil tabi, gelecek kaygısı yaşayıp yıllarını yükseklerde hedef tutup istediği bölümün en iyi üniversitesine yerleşmek için uğraşanlarda oluyor ama durum iyiye gitmiyor. Geçenlerde başbakan üniversite sayısının eskisine göre çok arttığını söylediğinde alkışlar koptu ama kimse çıkıp istihdam sorunu ne olacak başbakanım diyemedi? Üniversitelerde her telden öğrenci var kendisini kapayıp hedefleri doğrultusunda çalışan da var, 101 oynayan ders bitsinde kahvelere gidip karşı cins kovalayım diyen de dolu halice.

Üniversiteyi bende dolu dolu okumadım açıkcası yeni mezun oldum bende, şimdi kafana dank ediyor. Ne adam akıllı sertifikalar aldık, zorunlu değil diye staj da yapmadık, sosyal sorumluluk projelerine de katılmadık adam akıllı. Kısacası bitirmek için bitirmiş olduk, şimdi kıvranıyorsun torpil bulayım diye. Umarım yeni sınava girecek arkadaşlar okur da birazcık anlatabilmişimdir kendimi.

• 5o5 5 kullanıcısına yanıt
    Sütçü imam'da mühendislik filan mı okuyorsun? Öyle hissettim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen üniversite okuduğuna eminmisin . yazdıklarını goren ilkokul terk der .

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Sütçü imam'da mühendislik filan mı okuyorsun? Öyle hissettim de.

Niye herkes bu adama laf atıyor?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Bölümlerden, puanlardan uzaktan yakından alakası olmayıp dalga geçmeye çalıştığı için. Adamın haberleşme diye yazdığı bölüm itü elektronik ve haberleşme mühendisliği, bizim akıllı arkadaşımız da haberleşme okunur mu mühendislik oku tarzı bir cevapla ezmeye çalışmış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Bölümlerden, puanlardan uzaktan yakından alakası olmayıp dalga geçmeye çalıştığı için. Adamın haberleşme diye yazdığı bölüm itü elektronik ve haberleşme mühendisliği, bizim akıllı arkadaşımız da haberleşme okunur mu mühendislik oku tarzı bir cevapla ezmeye çalışmış...

Anladım, zaten konuyu açan arkadaşın itü yazdığını görmemişim bile. Okulumda olmayan bölumlere de biraz yabancıyım.

Konuya yorum yapacak olursam, daha ilk senelerindesindir muhtemelen, bölümünü bilmiyorum ama mühendisliklerde ilk seneler daha traş oluyor genelde, son 2 yılında ve onlar sayesinde yaptığın stajlarla çok daha fazla şey öğrenirsin geecekte işine yarayacak.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Ahahahshah haklısın olabilir böyle şeyler hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.