Şimdi Ara

NİHAYET CİTROEN SAXO VTS 1.6İ VTS ALDIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten mükemmel bir araba..herkese tavsiye ediyorum...araba zati dış ve iç görünüşü ile aklımı başımdan aldı...MOTOR KISMINI HİÇ SORMAYIN...PERFECT... ARABA KIZGIN BİR BOĞA GİBİ...KENDİ KÜÇÜK AMA MOTOR KISMI HİÇTE KÜÇÜK DİİL... BÜTÜN GÖZLER ÜSTÜNÜZDE OLUYOR EMİN OLUN...ÇOK DİKKAT ÇEKİYOR..
    ABS - AİRBAG(YOLCU VE SÜRÜCÜ) - KLİMA STANDART...

NOT: BU ARABANIN ŞİFRESİNİ NASIL DEİŞTİRİYORUZ YA..MOTOR KİLİTİ ŞİFRESİNİ DEİŞTİRMEM GEREKİYOR....BİLEN BİRİSİ VARSA BANA PM ATARSA SEVİNİRM...

İYİKİ ALMIŞIM....HERKESE TAVSİYE EDİYORUM KESİNLİKLE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_beach -- 25 Ağustos 2006; 8:52:31 >

• hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
    motor kilidi şifresini citroen servis bir bilgisayar takarak ve belirli bir ücret alark değiştirebiliyor olmalı.
  • allah kaza bela vermesin,çok basma sakın
  • ustada walla aynen bende böyle bişey istiodum ama ya cok yol yapmış oluolar yada modifiyenin allahını görmüş kaça aldın aracını allah kaza bela wermeden hızlı hızlı kullandırsın
  • HAYIRLISI OLSUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 25 Ağustos 2006; 8:51:10 >
  • hocam evet bende temizini arayana kadar neler yaptım neler..ama bana 10km uzaklıkta olan arbaayı farketmem pek uzun sürmedi...

97 model 130.000km full orjınal teybi bile clarion ctroen in çıkardıgı orjınal teyp...arabada hiçbir kusur yok 10 numara kasa... MOTOR PERFECT...

İÇİ GERÇEKTEN ŞUANA KADAR GÖRDÜKLERİMİN ARASINDA EN İYİSİ...ARABAYA TAKILAN SADECE MODIFIYE OLARAK ABARTI SPORT ITHAL KOCAKAFA EGZOZ ..BİRDE SPORT ITALYAN KESİK HELEZONLAR..

HERŞEYİ İLE ORJINAL...11.800YTL ye aldım..ORJINAL OLDUGUNDAN ZATEN FİYAT BU KADAR VERDİM..NE 12 MİLYARA SALÇA ARBAALR GÖTÜRDÜM KAPORTACI AÇMADI BİLE HARİTAYDI...

ZATEN ÇOK HIZ MANYAGI DEĞİLİM..ALDIGIM ARKADAŞTA ZATEN BİR TEK C.TESİ GÜNLERİ ÇIKIYORMUŞ ARABAYLA VE BENDEN İYİ KULLANIYOR...KAZASIZ VTS BULMAK ZOR..O YÜZDEN KAÇIRMAK İSTEMEDİM...

• Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba.
    Yeni aldığımız 2001 Citroen Saxo 1.4i OV.
    araç duruşlarda stop ediyor.
    Bir citroen ustasına gösterildi.
    Sorun araç 2. viteste kalıyormuş. 1. vites devre dışı imiş.
    Otomatik şanzımancı açık bakmak lazım açmadan bir şey söylenilmez diyor.
    Varmı tavsiyesi olan. Yada tecrübesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.