İYİ GÜNLER ben bu sitede yeneyim ve amatör olarak fotografçılık işiyle ilgilenmek e bu işi öğrenmek istiyorum nikon 5400 üzerinde duruyorum bir arkadaş ile anlaştım ama alıp almamak la tereddüt ediyorum internette nikon 5400 ile ilgili bir forum bulamadım nikon 5400 ü önerirmisiniz yada onun yerine alabileceğim başka bir ürün varmı bu makine 580 milyon gibi bir fiyattan alıcam bu fiyat bu makine için uygunmu yoksa pahalımı acaba cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim ]
Sevgili @cakimos,
Öncelikle aramıza hoş geldin, fakat aynı konu ile ilgili üç ayrı konu açmana gerek yoktu. Bu sebeple diğer ikisini sildim haberin olsun. Ayrıca forumumuz içerisinde bir arama yaparak Nikon 5400 hakkında detaylı bilgilere ve kıyaslamalara ulaşabilirsin.
BİRAZ ÖNCE SİTEDE BİR İNCELEME YAPTIM AMA NİKON 5400 İLE İLGİLİ BİRŞEY BULAMADIM ACİL OLDUĞU İÇİN BELKİ DAHA İYİ GÖRÜLEBİLİR DİYE İLK YAPTIM BEĞENMEDİM ARKADAŞ BENDEN YARIN HABER BEKLİYOR SİZCE ALINABİLECEK BİR MAKİNEMİ FİYAT OLARAK NASIL BULDUNUZ NİKON 5400 + 512 MB CF HAFIZA KARTI TÜM AKSESUARLARI DAHİL 580 MİLYON NASIL BİR SEÇİM AYRICA BU ÖZELLİKLERDE ALINABİLİCEK BU FİYAT ARALIĞINDA BAŞKA MAKİNELER VAR İSE ÖNEREBİLECEĞİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM
Forumumuzun arama motorunu kullanarak Nikon 5400 ile ilgili bir çok konuya ulaşılabiliyor. Bunlardan bir kaç örnek vereyim.
TEŞEKKÜR EDERİM MERTKAN ARAMA MOTORUNU KULLANDIM FORUMLARA BAKTIM 5400 HAKKINDA İYİ YORUMLAR VAR FİYAT OLARAK CF KART DAHİL FİYATI 580 MİLYON SİZCE MAKUL BİR FİYATMI BU FİYATA ÖNEREBİLİCEĞİNİZ BAŞKA BİR MAKİNE VARMI AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP VEYA DAHA İYİ SİZCE BU MAKİNEYİMİ ALMALIMIYIM BAŞKA NE ÖNEREBİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM