Şimdi Ara

NİKON D200 ile ilgili YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil nikon makinadan anlayan birine birşey sorucam foto makinasında f değerinin yanında üçgen gözüküo manuel de ayarları deıstırıormm ama f sabıt 0 da ve foto cektıgımde sıyah gozukuo p de a da da aynı sorun dewam edıor yardım lutfeennn !!!!!!!!!

• Makineye ya lens takılı değil ya da cpu suz bir lens kullanıyorsunuz ya da lens bozuk
  • ama daha once bole bı sorun yoktu objektıfı cıkarıp tekrar taksam duzelır mı ?
  • hala denemedinmi
  • çevrende nikon sahibi varsa ondan objektif ödünç alıp kontrol edebilirsin sanırım... (kendi objektifi çıkarıp takıp sorun gitmediyse)
  • Bende de aynı sorun oluyor bazen lensi çıkarıp takınca düzeliyor lens ile makina arasında temassızlıktan dolayı sanırım
  • Lens tırnakları sorun yaratır genelde mekanik\elektronik sorun yoksa lenste. Takıp çıkarınca hallolması gerek. Ya da diyafram halkalı bi lens ise f22'ye kitlemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Objektif ne kullanıyorsun bilmiyorum ama her lenste nikonlarda da tabi lensin dışına doğru diyafram çubuğu oluyor ona falan bak istersen, belki diyaframın yapraklarında falan sorun vardır onu dene lensi çıkar manuel olarak bak...

bak bu lenste işaretledim oraya bak istersen...

NİKON D200 ile ilgili YARDIM!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.