Şimdi Ara

Nikon d3100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar dslr foto makinası almayı düşünürüom ve aklımda d3100 var sizce nasıl bir makine giriş için güzel mi yada iyi bir makine warsa giriş için tawsiyelerinizi bekliorm

• giriş seviyesi için yeterli bir makine. Ama bütçeniz müsait ise D5100 daha sağlıklı bir seçim olacağı kanaatindeyim.
  • bütcem o kadar fazla müsait deil netten almayı düşünürüom d3100 1.250 civarında satıolar
  • Şimdiden hayırlı olsun .. :)
  • yada yarı pro makineler L310 gibi o makinelerle iyi görüntüler elde edebilir miym :)
  • DSLR al yarı profta iş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarı pro aklımda war ama büyük ihtimal d3100 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence yarı profesyonelleri at aklından zaten DSLR ile fiyatları aynı hemen hemen ama dslr kalitesini vermiyor ben yaptım o hatayı sen yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byp_ali

yada yarı pro makineler L310 gibi o makinelerle iyi görüntüler elde edebilir miym :)

Küçük bir düzeltme; L310 modelinde manuel çekim ayarları bulunmadığı için slr-like sınıfına dahil değil,sadece geniş aralıklı zoom özelliği ve otomatik çekim modları olan bir model..
  • Yarı Profesyonel makineleri o fiyata bulamazsınız L310 dediğiniz model Kompakt bir makinedir DSLR bir makine her zaman daha iyi sonuçlar verir ve daha çok mod kullanma olanağı sunar bütçeniz şu an için uygun değilse D3100 alabilirsiniz kötü bir makine değildir bir tek LCD ekran kalitesizliği lafı dolaşıyor bu hiçte fark edicelek birşey değil bence çektiğim fotoğrafların az çok ne kalitede çıkacağını tahmin edebiliyorum zaten
  • yarı pro makineler için yardımdı olduğunz için saoln d3100 düşünüyorm bnm için ekranının bir önemi yok görüntüyü güzel versn yeter :)
  • d3100 alın keyfinize bakın
  • gayet yeterlı bi alettir 1100d de bakılabilinir
  • 1100D çözünürlük düşük :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.