Şimdi Ara

Nikon D3200

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk kez DSLR makina alıcağım, bu konuda çok fazla bilgi sahibi olduğumu söyleyemem. Birsüre araştırdıktan sonra Nikon D3200 almaya karar verdim. sanırım başlangıç için iyi makine, fiyat olarakta çok pahalı değil. Aranızda D3200 kullananlar varsa yorumlarını yazabilirlermi ?

• Forumda sanıyorum d3200 kullanan yok.Ancak güzel makinedir
  • D7000 kullanicisiyim fakat D3200 kullanma firsatim olmustu,boyutlari cok ideal kucuk ve ele oturan bi makina kullanimi rahat.Fiyat performans olarakda basarili oldugunu dusunuyorum.
    NikonD3200
    Baslangic olarak verdigim linkteki set bence cok ideal.
  • ideal boyutta hafif olması gerçekten benim için önemli, yarın alıcam makinayı, ilk izlenimlerimi buradan aktarırım,
  • herkes kararsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgk82

ideal boyutta hafif olması gerçekten benim için önemli, yarın alıcam makinayı, ilk izlenimlerimi buradan aktarırım,

İzlenimlerini ve ilk fotolarını bekliyorum hocam çok sevdiğim ve merak ettiğim bir makine
  • Tekradan selamlar,
    D3200 makinamı biraz once aldım, henuz fotograf olayına başlamadım açıkçası, şuan makinanın özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum kullanma kılavuzundan, bu ilk DSLR makinem. ilk izlenim olarak gerçekten hafif, rahatça taşınabiliyor ve kullanımı kolay gibi, ilerde fotoları koymaya çalışagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgk82

Tekradan selamlar,
    D3200 makinamı biraz once aldım, henuz fotograf olayına başlamadım açıkçası, şuan makinanın özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum kullanma kılavuzundan, bu ilk DSLR makinem. ilk izlenim olarak gerçekten hafif, rahatça taşınabiliyor ve kullanımı kolay gibi, ilerde fotoları koymaya çalışagım

Merakla bekliyorum hocam ilerde birde inceleme patlatırsın bizi çok mutlu edersin demi
  • tabiki dostum :) biranönce makinaya alışıp performansını görmek istiyorum, buarada 700$ a aldım kitlens ile birlikte, sizce fiyat iyimi ? pek araştırmadım alırken açıkçası
  • Güzel fiyata almışsınız. Ben de geçen ay 18-105 VR setle $730 a aldım. Gayet memnunum. Bir yakınımda D550 18-55 + 75-300 kit vardı. Karşılaştırdık. Giriş seviyesinde Nikon daha avantajlı. Canon un yeni modelleri çıkınca durum değişebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.