Bildirim
Nikon D3200
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Forumda sanıyorum d3200 kullanan yok.Ancak güzel makinedir -
D7000 kullanicisiyim fakat D3200 kullanma firsatim olmustu,boyutlari cok ideal kucuk ve ele oturan bi makina kullanimi rahat.Fiyat performans olarakda basarili oldugunu dusunuyorum.
NikonD3200
Baslangic olarak verdigim linkteki set bence cok ideal. -
ideal boyutta hafif olması gerçekten benim için önemli, yarın alıcam makinayı, ilk izlenimlerimi buradan aktarırım, -
herkes kararsız -
quote:
Orijinalden alıntı: dgk82
ideal boyutta hafif olması gerçekten benim için önemli, yarın alıcam makinayı, ilk izlenimlerimi buradan aktarırım,
İzlenimlerini ve ilk fotolarını bekliyorum hocam çok sevdiğim ve merak ettiğim bir makine -
Tekradan selamlar,
D3200 makinamı biraz once aldım, henuz fotograf olayına başlamadım açıkçası, şuan makinanın özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum kullanma kılavuzundan, bu ilk DSLR makinem. ilk izlenim olarak gerçekten hafif, rahatça taşınabiliyor ve kullanımı kolay gibi, ilerde fotoları koymaya çalışagım -
quote:
Orijinalden alıntı: dgk82
Tekradan selamlar,
D3200 makinamı biraz once aldım, henuz fotograf olayına başlamadım açıkçası, şuan makinanın özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum kullanma kılavuzundan, bu ilk DSLR makinem. ilk izlenim olarak gerçekten hafif, rahatça taşınabiliyor ve kullanımı kolay gibi, ilerde fotoları koymaya çalışagım
Merakla bekliyorum hocam ilerde birde inceleme patlatırsın bizi çok mutlu edersin demi -
tabiki dostum :) biranönce makinaya alışıp performansını görmek istiyorum, buarada 700$ a aldım kitlens ile birlikte, sizce fiyat iyimi ? pek araştırmadım alırken açıkçası -
Güzel fiyata almışsınız. Ben de geçen ay 18-105 VR setle $730 a aldım. Gayet memnunum. Bir yakınımda D550 18-55 + 75-300 kit vardı. Karşılaştırdık. Giriş seviyesinde Nikon daha avantajlı. Canon un yeni modelleri çıkınca durum değişebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X