Şimdi Ara

Nikon D5100 mü Nikon D5200 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet deneyimli üstatlar sizce hangisi tercih edilmeli naçizane görüşüm fazla pixel iyi değil derler forumdan öğrendiğim 5100 sensörü dahamı temiz çıkarır?

• Ben de eskiden d5200 araştırırdım ama 2.200 fiyatı çok fazla şuanda. Onun yerine şu tatil sezonu geçsin, ciddi ciddi ya D7000 ya da Pentax k-5 alacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D5200 oldukça iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsuna -- 4 Ağustos 2013; 22:58:49 >
  • Horrtt Hangisi alınmalı şuan ? d5200 mü d5100 mü ? Arada çok büyük fark var mı ?
  • raver kullanıcısına yanıt
    alabiliyorsan d7000 al hatta ikinci el olsa bile :) daha once d5100 aldım 2 ay sonra sattım.
  • d5200 iyi bir makinedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kleistenes

alabiliyorsan d7000 al hatta ikinci el olsa bile :) daha once d5100 aldım 2 ay sonra sattım.

Dogru soze ne denir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Nikon D3200 vr2 alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D7000 de Lcd ekran sabit. D5100 ve D5200 lerde hareketli ekran var ki hareketli ekran daha fazla çekim açısı demek bana kalırsa. Etiket fiyatı olarak birbirine yakın cihazlarda özellikle de aynı oranda birbirine yakın duruyorlar. hatta bazen üst modellerde alt modellerden daha kısıtlı yanları olduğu da olabiliyor. Ben şahsen daha çok açı imkanı dolayısıyla hareketli ekranı tercih ederim.
  • raver kullanıcısına yanıt
    5000 SERİLERİNDE GÖVDEDE AF MOTORU OLMADIĞI İÇİN BİR SÜRE SONRA SİZİ YAVAŞLATACAK SOĞUTACAKTIR. D7000 CANDIR OLURSA 7100
  • 5200 aldım çok memnunum öneririm fakat vatan da 18 105 lens ile satılıyor 2100 e onu bulursanız alın 18 55 hiç zoom yapmıyor diyebilirim
  • egemen1985mersin E kullanıcısına yanıt
    bence zoom olayına çok takılmayın. f değeri çok daha önemlidir. 18-105 iyi lens ama bence tamron 17-50 2,8 veya nikon 17-55 daha iyi bir lens. tabi burda ne çekmek istediğinizde önemli.
  • yani gönül ister hem macro olsun hem uzak olsun ama fiyatlar yüksek işte o yüzden 5300 almadım son çıktı diye pek farkda yoktu açıcası wifi olayı var onda 5100 le arasında farklar vardı bende 5200 ü tercih ettim ama çok güzel gerçekten daha sonra çektiğim bi iki fotoyuda yüklerim tabi konu ne zaman açılmış bilmiyorum forma üye oldum yardımlaşmak açısından yazdım saygılar
  •  Nikon D5100 mü Nikon D5200 mü?

D5200'ü tavsiye ederim. Fotoğraf kalitesi olarak çok az bir fark var ama bir üst işlemcinin olması ve 39 odak noktası, 9 çapraz odak noktası nedeniyle hareketli nesnelerin takibinde rahat edersin.
  • D5200 daha iyidir bencede aynı şekilde. Ama sizi sıkıntıya sokacaksa almayın, onun yerine lens falan alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Fotoğraf Makinesi Alacam D5100 Ve D5200 Arasında Kaldım Sizce Hangisini Önerirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.