Şimdi Ara

nikon d7000 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işe yeni başlayacağım, açıkçası daha alt bir modelle başlamayı planlıyordum ama işten anlayan bir iki arkadaş canon 60d, nikon d90, d7000 ve d7100 ün güzel ve baya götürecek seçimler olduğunu söylediler...

öncelikle doğru bir tespit midir bu modeller özellikle d7000...

biraz daha derinlemesine araştırınca d7000 in fiyat performans olarak çok daha önde olduğu kanısına vardım, tavsiyeler de bu yöndeydi...

şimdi bu makineyi nerelerden nasıl almamı tavsiye eder misiniz... paralel ithalat ürün almak mantıklı mıdır, sorun yaşar mıyım, yoksa ille nikon Türkiye garantili mi almalı yım... şimdiden teşekkürler...

• D7000 kullanan biri olarak direkt önereceğim bir makinedir. Gozun kapalı alabilirsiniz.

Karşılaştırma yapacağınız 60d den farkı diyeceğim eksiklik değil fark bence dönebilir ekranının olmaması ki zaten sağlamlık açısından olmaması daha iyidir. Zaten ilk bozulan yer döner ekra menteşecesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __FuEGo__ _ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler peki paralel ithalat cihazları almam konusunda ne dersiniz... Arada ciddi fiyat farkları var çünkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    paralel ithalatta " refurbished " yani elden geçmiş tamir görmüş olma ihtimali var. ama sadece ihtimal. diğer yandan gerçekten birebir aynı ürünler de var tabiki. he dükkan garantisi de verirler o ayrı konu.
    burada geriye kalan kendi iç dünyan. ilerde kesin olabilecek birşey söyleyim. bu bir hata ya da bozukluk değildir her makine de olur benim makinemde de oldu. sensöre ya da aynaya toz kaçması. temizlenmezse fotograflar da çıkar kısık diyaframlar. ben garanti aldığımda direkt gittim nikona verdim temizlediler. tek farkı bu. yoksa makine tarafında eger güvenilir bir yerden alırsan sorun yasamazsın. sadece olası bir durumda muhatap bulmakta sorum yasayabılırsın.

hayyamda bu konuda guvenilir paralelciler de vardır. babatas bunlardan biriydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Anladım hocam çok teşekkürler peki paralel ithalat cihazları almam konusunda ne dersiniz... Arada ciddi fiyat farkları var çünkü...

Hayyamdan iki sene önce aldım D7000 hiç bir sıkıntı çıkmadı. Belli serilerde yağlanma sorunları var denildi. Bunların hangi seri olduğunu tespit edip alacağınız D7000 seri numarası ile karşılaştırın. Hiç bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Ayrıca aldığınız yerler genelde bu işin tamirinide yapan yerler o yüzden aldığınız yerin güvenine ve o dükkanın itibarına bakarak, araştırarak alın.

D7000 Candır Geri Heyecan :):):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.