Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla Nikon almayı düşünürken bugün Canon ile Nikon arasında gidip gelmişsiniz. Makine olarak ne alırsanız alın umarım siz de memnun kalırsınız, sonuçta bu makinelere az buz rakamlar verilmiyor ve dolayısıyla insan karşılığını almak istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla Nikon almayı düşünürken bugün Canon ile Nikon arasında gidip gelmişsiniz. Makine olarak ne alırsanız alın umarım siz de memnun kalırsınız, sonuçta bu makinelere az buz rakamlar verilmiyor ve dolayısıyla insan karşılığını almak istiyor...

Evet hep Nikon almayı düşünüyordum d90 d7000 d7100 derken aklımı karıştıran noktalar yüzünden Canon tarafına geçmek üzereydim ki sanırım d7100 alacağım %70 öyle görünüyor öyle olmasını umuyorum yoksa Canon hiç içime sinmiyor .....
    Bana önereceğiz lensler neler ? Dış çekimlerde işimi fullframe geçmeden önce görecek fx lensler? Bilirsiniz diş çekimlerde gelin ve damatlar kadar konsept mekanda ön planda olur ....Buna uygun olarak ne almalıyım ? Alırken nelere dikkat etmeliyim yada ? Verebileceğiz önereceğiz ipuçları var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviden -- 18 Haziran 2014; 21:36:44 >

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden aldiniz ve sorunsuz almak??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviden

Evet hep Nikon almayı düşünüyordum d90 d7000 d7100 derken aklımı karıştıran noktalar yüzünden Canon tarafına geçmek üzereydim ki sanırım d7100 alacağım %70 öyle görünüyor öyle olmasını umuyorum yoksa Canon hiç içime sinmiyor .....
    Bana önereceğiz lensler neler ? Dış çekimlerde işimi fullframe geçmeden önce görecek fx lensler? Bilirsiniz diş çekimlerde gelin ve damatlar kadar konsept mekanda ön planda olur ....Buna uygun olarak ne almalıyım ? Alırken nelere dikkat etmeliyim yada ? Verebileceğiz önereceğiz ipuçları var mı ?

Aslında DSLR olayına yeni giriş yaptığımdan dolayı şu an için şu lensin alın demem pek doğru olmaz. Şimdilik makineyi tam olarak öğrenmek amacıyla 18-140mm'lik lens kullanıyorum, ilerleyen dönemlerde de bir tane 35mm'lik lens almayı düşünüyorum.

FX formatında lens almayı düşünüyorsanız prime lenslere yönelmeniz gerekecek gibi gözüküyor.

Şu sayfalara bir göz atın isterseniz.

http://www.turknikon.com/dugun-fotografcisi-icin-en-iyi-nikon-lensler-6833

http://www.bascek.com/74429/dugun-fotografciligi-icin-lens-secimi/

quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Hocam nerden aldiniz ve sorunsuz almak??

Bir arkadaşım aracılığıyla Dubai'den getirttim. Bir önemi var mıdır bilmiyorum ancak makine 04/2014 üretimi ve üzerinde 1.01 FW yüklü olarak geldi.

Uretim tarihi cok onemliydi ilk uretilenler sikintili...bu yeni uretilmis 2 ay olmus cihaz..keske o sekil bulabilsek..kutunun neresinde uretim tarihi yaziyor nerden bakiyors

• quote:

Uretim tarihi cok onemliydi ilk uretilenler sikintili...bu yeni uretilmis 2 ay olmus cihaz..keske o sekil bulabilsek..kutunun neresinde uretim tarihi yaziyor nerden bakiyors

Kutu üzerindeki yazıların konumu ülkeden ülkeye değişiklik gösterir mi bilmem ancak üretim tarihi benim cihazın kutusunun sağ tarafına yapıştırılmış bir etikette yazmakta.
    Hocam bi resim cekip atarmisiniz??

• quote:

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları
  • quote:

quote:

Cok tskler hocam da aklima takildi resimde gordum uhs 1 destegi yokmu cihazin...

• quote:

Cok tskler hocam da aklima takildi resimde gordum uhs 1 destegi yokmu cihazin...

Rica ederim. D7100'de UHS-I uyumlu SDHC ve SDXC hafıza kartı desteği mevcuttur.

Cok tskler hocam ins o tarih yazarda ona gore alirim...ilk 2013 ler cidden sikintili..

• quote:

Cok tskler hocam ins o tarih yazarda ona gore alirim...ilk 2013 ler cidden sikintili..

Nereden almayı düşünüyorsunuz ve ilk serilerin ne gibi sıkıntıları vardı?
  • quote:

quote:

nikon yetkili dispirator magzasindan yani 2 tane altarnatif var ya fotorafium yada macro fotodan alicam ...bugun birazdan çikip gidip bakicam...
  • quote:

2013 serisinin neyi sıkıntılı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Yoneticinin de bahsettigi gibi yaglanma sorunu crop yapinca lekelenmeler var bu tip seyler

• quote:

quote:

quote:

nikon yetkili dispirator magzasindan yani 2 tane altarnatif var ya fotorafium yada macro fotodan alicam ...bugun birazdan çikip gidip bakicam...

İlla Karfo Karacasulu garantili olsun diye bir takıntınız yoksa spot ürün satışı yapan dükkanlardan da bir fiyat alın derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Yoneticinin de bahsettigi gibi yaglanma sorunu crop yapinca lekelenmeler var bu tip seyler

ben de 2013 yılında aldım ama makinede yağlanma sorunu vs herhangi bir sorun yok.
    Fiyat cok uygun o tarz paralel italatcilarda.. Fakat cihazda sorun cikarsa allaha emanet..:)

• ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Nerden aldiniz ve ktuda uretim tarihi varmiydi hocam?

• quote:

Nerden aldiniz ve ktuda uretim tarihi varmiydi hocam?

doğubanktan almıştım.
    ben de zamanında çok araştırdım çok gezdim bi dünya pazarlık ettim. kutu evde şu an hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.