Şimdi Ara

Nikon D7100 kullanıcıları ve yorumları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
739
Cevap
14
Favori
71.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oskis

Fiyat cok uygun o tarz paralel italatcilarda.. Fakat cihazda sorun cikarsa allaha emanet..:)

Fiyatın uygun olması o cihazın bozuk olduğu anlamına gelmiyor ama. Forumdaki yorumlara bakıp satış sonrasında da olumlu yönde destek veren dükkanlardan spot makine alınabilir. Aldığınız cihaz refurbished olmadığı sürece Karfo Karacasulu garantili olarak alacağınız cihaz ile arasında hiçbir fark olmayacaktır. Almadan önce cihazın shutter sayısını kontrol edersiniz, makine sıfır ise ve çekilen fotoğraflarda bir sıkıntı gözükmüyorsa alınabilir. Ürünün kutu içeriğinde sadece Türkçe kullanım kılavuzu yer almayabilir o kadar, bir de makinenin geldiği ülkeye göre şarj aletinde Türkiye prizlerine uygun kablo olmayabilir ancak o da 3-5 liraya halledilebilecek bir şey.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bakicam hocam gelismeleri yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d7100 ün kutu içinden batarya şarj cihazı ve hafıza kartları çıkıyor mu ? bunları ekstra mı aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviden -- 19 Haziran 2014; 10:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviden

d7100 ün kutu içinden batarya şarj cihazı ve hafıza kartları çıkıyor mu ? bunları ekstra mı aldınız ?

Batarya ve şarj cihazı kutu içeriğine dahildir. SD kart ise kutu içeriğine dahil değildir, aldığınız yer makine ile birlikte hediye olarak vermiyorsa sizin almanız gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu hep böyledir değil mi baktığım bir sitede ekstra olarak bunları yazınca kafamı karıştırdılar. ( biraz zaman sonra yedek batarya almayı düşünüyorum ki lazım gerekli )
    d7100 iki kart desteği var bunun için önerebileceğiniz marka ve model var mı ? kartlar konusu da baya ince, o konuyu incelemeye öğrenmeye henüz gelemedim bu konuda tavsiyeniz var mı ?
    Hocam canta + uv filitre+ hafiza karti +d7100 18 105 lens hepsi 3700 e aldik ise gidiyorum bakicam sorun qarmi ama sanmam

• oskis kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız ? Bende araştırma içindeyim ?
  • maviden kullanıcısına yanıt
    Orjinal garantili fotorafium magzasindan aldim kutuyu actirdim garantisini imzalatip hallettik

mağza sitesinden daha mı ucuzzzzz

düzeltme : inceledim de aynıymış ya bir haftadır gözlerim beynim sulandı :D :( :( sanıırmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviden -- 19 Haziran 2014; 11:09:49 >
    Bu arada hayırlı olsun. İnşallah çok memun kalırsınız.
  • quote:

Bu arada hayırlı olsun. İnşallah çok memun kalırsınız.

sonuc süper hiçbir yaglanma filan bir sorun gormedim zaten alicaksaniz sürekli satilan dükkandan alinki ellerinde kalan dükkanlar sikintili olur eski almayin direk 1.01 ile yüklü geldi ...o anda d5300 alicaktim onu elime aldigim gibi biraktim dedim bu nedir :) cocuk oyuncagi gibi bir şey .. begenmedim ben direk gidip fotorafiumdan alabilirsiniz güvenerek aldim.....isterseniz beraber gidipte alabiliriz
    Ne güzel böyle memun ve mutlu olmanız . Ben Denizlide yaşıyorum o yüzden web sitesinden alacak gibiyim ama yaz sonu İstanbula gelme durumum da var... Şimdilik ne zaman nerden alacağım aşamasına gelemedim .
  • quote:

Ne güzel böyle memun ve mutlu olmanız . Ben Denizlide yaşıyorum o yüzden web sitesinden alacak gibiyim ama yaz sonu İstanbula gelme durumum da var... Şimdilik ne zaman nerden alacağım aşamasına gelemedim .

yağlanma sorunu gibi sorunlardan korkarak almiştim ama cidden sorunsuz gelmesi muazzam...cidden fotoraf çektiginizi anliyorsunuz diebilirim tamam baştan cok para verdik yalan degil fakat ilerde bunlar hep bana yol su olarak geri donucek cünkü af motoru var üzerinde 50mm lens alicam 300tl bile degil....o yüzden cok şansliyim ...kesinlikle alin pişmanlik olmaz....
    Evet çok araştırdım bunu FF ye geçince yanında kalacak bir makina ve lense sahip oldunuz. Siz hangi alanda kullanacaksınız makinayı? Ben özel gün fotoğrafçılığına adım atmak için alacağım inşallah..
  • quote:

Evet çok araştırdım bunu FF ye geçince yanında kalacak bir makina ve lense sahip oldunuz. Siz hangi alanda kullanacaksınız makinayı? Ben özel gün fotoğrafçılığına adım atmak için alacağım inşallah..

walla hocam ben tak gez olarak düşünüyorum....ada vapuru gezmesi ne bilim cicek bocek gibi gibi
    Güzel İstanbulda da bu gerekli :) hayırlı olsun..
  • quote:

Güzel İstanbulda da bu gerekli :) hayırlı olsun..

hocam beklemeden alin derim.....imkaniniz varsa ......
  • quote:

Bu hep böyledir değil mi baktığım bir sitede ekstra olarak bunları yazınca kafamı karıştırdılar. ( biraz zaman sonra yedek batarya almayı düşünüyorum ki lazım gerekli )
    d7100 iki kart desteği var bunun için önerebileceğiniz marka ve model var mı ? kartlar konusu da baya ince, o konuyu incelemeye öğrenmeye henüz gelemedim bu konuda tavsiyeniz var mı ?

Satış stratejisi olarak sanki ürünün yanında verilen ekstra bir şeymiş gibi gösteriyorlardır muhtemelen, bahsettiğiniz yerin satış linkini verirseniz neyin nesiymiş bir bakalım.

D7100 için UHS-I SD kart almanızı öneririm. Ben şu anda 2 tane 32GB'lık SanDisk Extreme SDHC UHS-I kart kullanıyorum.

http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/sd/extreme-uhs-1-45mbs/?capacity=32GB

quote:

Hocam canta + uv filitre+ hafiza karti +d7100 18 105 lens hepsi 3700 e aldik ise gidiyorum bakicam sorun qarmi ama sanmam

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Cihazın üretim tarihi yazıyor muydu kutu üzerinde? Bir de çanta ve filtre olarak yanında ne verdiler, müsait olduğunuzda marka/modellerini yazabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Satış stratejisi olarak sanki ürünün yanında verilen ekstra bir şeymiş gibi gösteriyorlardır muhtemelen, bahsettiğiniz yerin satış linkini verirseniz neyin nesiymiş bir bakalım.

D7100 için UHS-I SD kart almanızı öneririm. Ben şu anda 2 tane 32GB'lık SanDisk Extreme SDHC UHS-I kart kullanıyorum.

http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/sd/extreme-uhs-1-45mbs/?capacity=32GB

quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Cihazın üretim tarihi yazıyor muydu kutu üzerinde? Bir de çanta ve filtre olarak yanında ne verdiler, müsait olduğunuzda marka/modellerini yazabilir misiniz?

hocam ilkten bir soru sorim ondan sonra sizinkileride cevapliyim...Cihaza hard format atma şansimiz varmidir yani kutudan çikmiş halde sifirlanmiş olmasini istiyorum bunu nasil yapabililirim netten yaptiklarim hepsi sadece ayarlari sifirliyor..benim istedigim ise kutudan çikmiş halde saat baştan ayarlanicak şekilde nasil yapilir=?
    Gelelim cewaplara...
    Kutunun üzerinde tarih yazmiyordu fakat c1.01 yüklü geldi demekki 2014 ürünü bir cihaz...
    Çanta olarak Nikon yazan nikona yaptirilian bir çanta dendi içine sigiyor yeter..
    Filitre olarak EMOLUX uv verdiler....

• quote:

hocam ilkten bir soru sorim ondan sonra sizinkileride cevapliyim...Cihaza hard format atma şansimiz varmidir yani kutudan çikmiş halde sifirlanmiş olmasini istiyorum bunu nasil yapabililirim netten yaptiklarim hepsi sadece ayarlari sifirliyor..benim istedigim ise kutudan çikmiş halde saat baştan ayarlanicak şekilde nasil yapilir=?
    Gelelim cewaplara...
    Kutunun üzerinde tarih yazmiyordu fakat c1.01 yüklü geldi demekki 2014 ürünü bir cihaz...
    Çanta olarak Nikon yazan nikona yaptirilian bir çanta dendi içine sigiyor yeter..
    Filitre olarak EMOLUX uv verdiler....

Full reset işlemi Nikon D3000, D100, D40, D40X, D50, D60, D70 ve D80 modelleri için üzerlerindeki bir reset düğmesi ile yapılabiliyormuş ancak bunun dışındaki modeller için Nikon servisinde yaptırmak gerekiyor sanırım. Cihaz ile ilgili bir sorun mu oldu acaba?

C 1.01 FW güncelleştirmesi 19.06.2013 tarihinde yayınlandı ancak cihaz dediğiniz gibi yeni seri de olabilir.

Şu an için cihazı 18-140mm lens takılıyken dışarıda rahatça taşımak için boyuna uygun üçgen çantalardan bakıyorum, eğer alırsam cihaz dışarıda hiç elimden düşmeyecek. Çanta öneriniz varsa önerilere açığım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.