Şimdi Ara

Nikon D90 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
3
Favori
44.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antique

NIKON böyle devam ederse giriş seviyesi makinalarını dslr-like modellerle bir tutmaya başlayacaz

zaten şuanda öyle giriş seviyesi makineleri slrlikten hiçbir farkı yok oyuncak gibi bu konuda çok kaybediyor.. genillikle ön bilgisi olanlar zaten direk d80 alıyor.. yeni başlayanlar pentax ve canon a yöneliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puskass -- 17 Eylül 2008; 11:46:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür 11..09.2008

DSLR bir makinada video çekim olması ilk başta hoş karşılanmaz..Bende aynı fikirdeyim.
    Bu tepki gayet dogal ...
    Ama bunu alay konusu etmemeli bence.
    İLK'ler hep yadırganır..
    ama şimdi tukaka edilen alay edilen bir zaman sonra bunu şu an yapmayan markaların başına gelirde onlarda bir adım daha ileri gidip geliştirince bak o zaman sen halimize...
    bekleyelim görelim..kim haklı ?????
    burası Türkiye..Orası ise Japonya
    ilerleyen zamanın neler getirecegini,görecegiz..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demedi deme..demişim ama..

Atalarımız ne demiş..."Büyük lokma ye büyük söz söyleme "..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür -- 18 Eylül 2008; 1:31:50 >

• D90 a etmedik lafı bırakmayanlar ! Ayıp olmadı mı??
  • d-slr'da video istemeyenler ise atla gidip odun atesinde mi yemek yapiyorlar merak ettim
  • ne atı deveyle
    quote:

Orjinalden alıntı: ozturert

d-slr'da video istemeyenler ise atla gidip odun atesinde mi yemek yapiyorlar merak ettim
  • İsteyenler de SLR sisteme saygı duymuyolar demek ki Her alet kendini işini yapmalı, SLR segmentine video kayıt sokarak resmen aşağıladılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 17 Eylül 2008; 20:53:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

İsteyenler de SLR sisteme saygı duymuyolar demek ki Her alet kendini işini yapmalı, SLR segmentine video kayıt sokarak resmen aşağıladılar...

Kesınlıkle katılıyorum.Ilk basta D90 sımdı de 5D ...

YUHHHH diyesim geliyor....

AYIP ETTILER !!!

• video çekimi günümüzün bir nevi ihtiyaçlarındandır.bu işi hobi olarak yapanlar için bence bir avantaj.tabi foto kalitesinden ödün vermemek şartı ile...
  • Bu işi tamamen hobi olarak yapan birine SLR sistem bile fazla kanımca; Hadi D90 neyse de 5D Mark II Full Frame bi cihaz, onda da mı video olmalıydı?...
  • elbette hayır ama ticaret işte.yani vefa yok.bu şekilde bir kaç bintane daha fazla satacaklarını biliyorlarda onun için yapıyolar.yoksa seni beni düşündüklerinden değil.ozaman bende nikonu canonu düşünmem kaliteyi ucuza handisi veriyosa onu alırım diğerinin gözünün yaşına bakmam banane canondan nikondan
  • Evet Nikon'dan sonra Canon'da sonunda bu özelliği taşıyan ürününü duyurdu. Ben çok memnunum böyle bir gelişmeden.
    Tabi sensöre ne kadar yük binecek merak ediyorum. Eğer bu video özelliği fotoğraf makinesinin ömrünü azaltacak ise hiç de sıcak bakmıyorum. Bununda açıkça söylemek gerek.
    D90'ın videolarını izlemedim fakat 5D mark II nin video kalitesine hayran kaldım
  • RESMİ SİTESİNDEN BAKTIM 999 USD ABD SATIŞ FİYATI sanırım türkiyede henüz satılmıyor yani kaçak getirimler dışında ha bu arada zavallı devletimiz fotoğraf makinelerinin lenslerine kadar düşmüş durumdadır yüzde 20 ötv alınacakmış her makineden ne diyeyim artık devletmi eşkiyamı ne diyeceğimi şaşırdım.fotograf makinesi lüks tüketim aracıymış sanırım son model jeeple bir tutuyorlar.
  • merak ediyorum dslrlarda perde yani çekim sayısı önemli sanırım ömürleri açısından, peki örneğin d80 in veya 40d nin ömrünün tükeneceği belli bi sayısı varmıdır
  • video çekim özelliğinin ön plana çıkmasından ötürü, D90 ile ilgili kağıt üstü de olsa yorumları pek alamadık
  • var d80 için perde ömrü 100 bin kez diye bahsediliyor.Bir makalede okumuştum
  • Evet sonunda oda oldu canonda katıldı ben demiştim demeyeceğim ama şimdi önceden inleyenleri burda görememek kötü :) Bu arada hani nikon giriş seviyesinde olan bir modeline koydu bu özelliği canon ise pro. serisinde kullandı ve kaliteyide abarttı bu durumda canon un yaptığı daha mantıksız... Ben ikisinede sevindim hatta canondaki örnek videolar harika kalitede zamanla dahada gelişcektir kimbilir belki video kameralar tedarürden kalkar :)

Daha alan yokmu D90 ? Ben alamadım ülkemizde yok ABD den gelen birine bakınıyorum şu anda....
  • bizim nikon forumunda birisi almıştı adını hatırlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

bizim nikon forumunda birisi almıştı adını hatırlayamadım

Nikon DSLR konusundamı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.