Şimdi Ara

nikon d90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 haftadan beri fotoğraf makinaları hakkında araştırma yapıyorm.nikon d90 almaya karar verdim.1500 tl nakitim var.d90+18-105 vr kit lens ile almaya karar verdim.ama teknosa,vatan gibi sitelerde bu makina 2.400 tl gibi.hayyam vb yerlerde galiba fiyat biraz daha ucuz.ayrıca forumda okuduğum kadarıyla bazı serilerde hatalar varmış.hangi seriyi nerden hangi garantiyle almalıyım.yardım ederseniz sevinirim..(aydında oturuyorum abime aldırabilirm istanbuldan)

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan-hagi

arkadaşlar 2 haftadan beri fotoğraf makinaları hakkında araştırma yapıyorm.nikon d90 almaya karar verdim.1500 tl nakitim var.d90+18-105 vr kit lens ile almaya karar verdim.ama teknosa,vatan gibi sitelerde bu makina 2.400 tl gibi.hayyam vb yerlerde galiba fiyat biraz daha ucuz.ayrıca forumda okuduğum kadarıyla bazı serilerde hatalar varmış.hangi seriyi nerden hangi garantiyle almalıyım.yardım ederseniz sevinirim..(aydında oturuyorum abime aldırabilirm istanbuldan)

internetten al en temizi daha ucuza bulursun
  • 2 yılı aştı
    D90 aldım hayyam çarşısından hiç sorun olmadı şükür tavsiye ederim ciddi fiyat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 30 Ekim 2012; 15:51:00 >
  • hayyamdan kaça aldın?
    ayrıca nikon d90 da herhangi serisinde yanlış üretim filn yok dimi?
  • quote:

hayyamdan kaça aldın?
    ayrıca nikon d90 da herhangi serisinde yanlış üretim filn yok dimi?

hafıza kartı çantası 18 105 lensle hepsi toplam 2000 civarına geldi.yanış üretim diye birşey duymadım
  • quote:

arkadaşlar 2 haftadan beri fotoğraf makinaları hakkında araştırma yapıyorm.nikon d90 almaya karar verdim.1500 tl nakitim var.d90+18-105 vr kit lens ile almaya karar verdim.ama teknosa,vatan gibi sitelerde bu makina 2.400 tl gibi.hayyam vb yerlerde galiba fiyat biraz daha ucuz.ayrıca forumda okuduğum kadarıyla bazı serilerde hatalar varmış.hangi seriyi nerden hangi garantiyle almalıyım.yardım ederseniz sevinirim..(aydında oturuyorum abime aldırabilirm istanbuldan)

Yaklaşık 2 ay önce hafıza kartı,UV filtre ve çantayla 1850 TL'ye aldım Hayyam'dan.Hatalı seri olduğunu ben de ilk defa sizden duyuyorum.Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum
  • quote:

2 ay önce hafıza kartı, UV filtre ve çanta ile birlikte 1850TLye aldım Hayyam'dan.İlk defa sizden duyuyorum hatalı seri olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    12 ay önce açıldı
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nikon d90 ın modası geçti bence artık ben nikon d5100 almayı düşünüyorum daha iyi bir makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tylerr

Nikon d90 ın modası geçti bence artık ben nikon d5100 almayı düşünüyorum daha iyi bir makine.

Siz D90'ı kıyafet ile karıştırdınız heralde? Modası geçti ne demek :) d90 taş gibi makinedir... Param olsa bugün alırım hiç düşünmeden...
  • quote:

Nikon d90 ın modası geçti bence artık ben nikon d5100 almayı düşünüyorum daha iyi bir makine.

sağda solda deme bari birader gülerler adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

quote:

sağda solda deme bari birader gülerler adama

/>

• d7000 e param yetse okeyde nikond90 efsane bi makina.d5100 ,d3100 filn iyi değil bana göre d90 dan.bide özer sanat fotoğrafçılık kursuna gittimmi izmirde süper olur diye düşünüyorum
  • Cihaza 18-105 ve 70-300 kit olarak sahibim. Ancak yakın çekim, portre fotoğraflar çekmek istiyorum. Objektif olarak ne önerirsiniz?
  • baysal61 B kullanıcısına yanıt
    Nikon 35mm 1.8 G yada D

Nikon 50mm 1.8 G yada D

Nikon 85mm 1.8 G yada D

35 ve 85 mm de D serisi bulmak zor sanirim ama G serisi almana gerek yok cunku makine uzerinde otomatik netleme motoru var. (G serisi yeni nesil oldugu icin daha iyi fotograf kalitesi var diye biliyorum ve lens uzerinde netleme motoru mevcut)

bu 3 lens arasindan 50mm 1.8D en ideali olur 250-300₺ gibi bi fiyata bulabilirsin cokta iyi fotograflar ortaya cikar diger iki lens daha pahali 50mm e gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    Bilgilerin için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.