Şimdi Ara

NİSSAN 240 SX nasıl bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaslar.Nissan 240 sx model bi otomobil almak istiyorum fakat türkiyede bulunmadıgını gordum ya da ben bulamadım. yurt dısı fiyatlarına baktım 2.500$ ile 3.500$ arasında fiyatları degisiyor. araç eski bi araç 92-93 model filan olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam.bu aracı türkiyede bulabilirmiyim. ya da yurt dısından,yani amerikadan bu aracı nasıl getirebilirim.bilgisi olan varmı acaba.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan 240 SX Nasıl Bulunur?

Nissan 240 SX veya 240SX olarak da bilinen bu popüler spor otomobil, araba meraklıları arasında oldukça rağbet görmektedir. Eğer sen de bir Nissan 240 SX sahibi olmayı düşünüyorsan, bu kılavuz sana yardımcı olacaktır.

Yerel Otomobil Bayilerine Başvur

İlk adım, yerel otomobil bayilerini ziyaret etmektir. Bazı bayiler, kullanılmış Nissan 240 SX'ler stoklayabilir. Bayilere mevcut envanterlerini sorabilir ve ihtiyaçlarına uygun bir araç olup olmadığını öğrenebilirsin.

Çevrimiçi Otomobil Pazarlarını Araştır

Sahibinden.com ve Oto.net gibi çevrimiçi otomobil pazarları, çok çeşitli Nissan 240 SX ilanlarını listeler. Bu platformlar, fiyat, kilometre ve konuma göre filtreleme yapmanı sağlayarak aradığın aracı bulmanı kolaylaştırır.

Otomobil Kulüplerine Katıl

Yerel otomobil kulüpleri, özel etkinlikler ve üye satışları yoluyla benzer düşünen insanlarla bağlantı kurmana ve potansiyel Nissan 240 SX araçlarını bulmana olanak tanır.

Sosyal Medyayı Kullan

Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformları, Nissan 240 SX araçlarını satan kişilerle iletişime geçmek için harika bir yoldur. Özel gruplara katılarak veya ilgili anahtar kelimelerle (#nissan240sx, #240sx) arama yaparak potansiyel satıcıları bulabilirsin.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir Nissan 240 SX satın alırken dikkat etmen gereken birkaç husus vardır:

• Aracın geçmişini dikkatlice kontrol et, özellikle hasar kayıtlarını ve bakım geçmişini.
    • Bir mekanik muayene yaptır ve aracın genel durumunu değerlendir.
    • Fiyatı araştır ve karşılaştırılabilir araçlarla karşılaştır.
    • Pazarlık yapmaya hazır ol, ancak gerçekçi beklentiler belirle.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sahibinden.comda Vardı Baya Şimdi Bulamadım Fiyatları 10-16 Bin Arasıydı.

Ama Temiz Sorunsuzunu Bulman Çok Çok Zor Olucak Maceraya Giriyosun Resmen Vaktn Ve Bütçen Varsa Al Tabi Ama Yoksa Uzkak Dur Bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-efsane-s13-200-sx-83237188/detay

200sx
  • 240 bulamazsın, yurt dışından getirmek konusunda bilgim yok ama ekonomik olmayacağı kesin. Yurt dışından getireceksen MK4 Supra getir uğraştığına deysin
  • Türkiye'de s15 ve s16 yok. 96 model s14 ü 15bin civarlarında sahibinden.com da satıyorlardı.
  • Bu arabaların el değmemiş yeri kalmamıştır. Maceraya hazırlan
  • 240sx bulamazsın fakat motorsuz bi 200sx alıp sr25det yada rb26det motor swaplarsan 240sx'den daha iyi bi araban olur :)
  • Ne yapacağını yada neden direkt 240sx dediğini öğrenebilirmiyim arkadaşım? 240 sx tr distribütör tarafından getirilmedi.. yurt dısından getirebilirsin tabi, ancak gümrüğe tabi tutulur .. 3-5 bin dolara ingiltere ya da almanyadan alabilirsin.. ancak vergisi algısı, 30bini temiz geçersin..

tr de s15 var. hatta sadece kupasını satan da var..
    s16 zaten concept car ötesine geçemedi.. kimileri g35 in yerine çıkacak dedi, kimileri ESFLOW diye çıkacak dedi ama yok.. yolda seri üretim bir s16 şase olmadı hiç..

180sx
    200sx
    240sx, üçününde biribirlerinden çok büyük farkları yok. ama 180 sx te bana göre iç kısımından dolayı spor araba havası yok.. (koltuklar falan.. )

dip not..
    10bin liraya 200 sx alınmaz, alınırsa binilmez.. binilse de zevki olmaz..
    bugün bence sorunsuz bir 200 sx için ideal rakam 17-20bin arası. tavsiyem en az kurcalanmışını almanız.. zira piyasada harbi harbi yüklü olanları var.. 25-30 bin fiyat çekiyorlar.. edermi? eder, ama bu tamamen en başta sorduğum gibi, bu arabayla ne yapmak istediğine bağlı..
    ben aldım, bişey yapmadan biniyorum. bi turbo getirttim e bayden, yüklerim oynarım diye, onuda daha takmadan başka bir arkadasın aracına taktık..
    modifiyeye çok çabuk cevap veriyor. ama bir arkadaşta yazmış, eski araçlarla uğraşmaya alışık değilsen hem paran hem zamanın gider. ama benim gibi, 15 yaştan daha genç arabalara binmeyi sevmiyorsan biçilmiş kaftan..

çok aradım, manisada buldum.. 19bine aldım.. pişman değilim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Byte101 Dediklerin çok mantıklı Düşüncelerime derman oldun sagolasın...Ya senin dedigin gibi fazla ellenmemişini bulup paraya kıyıcaz ya da kupasını alıp bastan yapıcaz baska yolu yok gibi gozukuyor..gözüm 200 sx e düstü.. 240 fazla ugrastırıcak gibi .s sanırım baya bi arastırmam gerekiyor şu gümrük işini .s hadi hayırlısı bakalım.
  • (konuyu 3 ay sonra hortlattım ama :D )Rintintin kardeş naptın aracı bulabildinmi ?
  • knighthab2 K kullanıcısına yanıt
    bende 3 yıl sonra hortlatmış oldum ama merk ettm aracı blldnmu usta bulduysan nası bişi brz anlatsana :D
  • bende 1 yıl sonra hortlatam :D
  • 6 sene aradan sonra DH ye kavuşmak güzel sağlık probleminden ötürü 4 sene yok gibi birşeydik 240sx hayali yalan oldu tabi ki. cla 200 le yola devam edicez herkese çok çok selam olsun ;)
  • 180 sx falan var ya sahibinden ama 200 300 hatta 400 olan gördüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.