Bildirim
Nissan Almera 2001 model alıcam ama yardımınız lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizde 2002 sedanı vardı sıfır almıştık. Malzeme kalitesi ve işçiliği Toyota kalitesinde hatta dahada iyi diyebilirim. Tok bir arabadır. 1.5 motor performans olarak vasat. Kasayı malesef ilk ve ara hızlanmalarda hantal bırakıyor. Ama son hızı iyidir. 190 km yi görebilirsin düz asfaltta bunun dısında 90 binde satana kadar sorun çıkarmadı. Alanda hala kullanıyor sorunsuz. -
Aynen bu araba abimde vardı 2002 model 2001 modelide eniştemde vardı hacback olan yola oturdumu 195 i gördüm fakat şehir içinde arba sollarken çok sıkıntı çıkartıyor birde tüp varsa dahada beterdir konfor inan 1 numara motorları ve beygiri düşük malesef arkadaşın yorumuna katılıyorum genc ve hız dinamiklige meraklı isen sakın alma ama agır abiyim giyorsan ala mercedes gibidir konforu... -
nissan bende çok baktim düşündüm ama kısmet olmadı .. -
bu arabada beni tek düşündüren piyasası satmam çok zor olur diyolar , yoksa düşünmem hiç -
Vallaha her malın alıcısı var buna inan hiçte zorlanmazsın araba resmen tank muhteşem bir araç o fiyata o konfora oylebir araba bulamazsın ahanda bunu buraya yazıyorum... -
Performans hariç on numara arabadır satarkende zorlanacağını zannetmem nede olsa bizim millet capon hastası :)) -
bende bu araçtan almayı düşünüyorum. düşük kmde kazasız 2001-2002 almera kaç para eder? birde 2004 ve üstü olanların göğsünün orta üst kısmında yol bilgisayarı olsa gerek bir ekran var, bundan 2001-2002lerde yok.
2001-2002 lerle daha üst model almeraların başka ne farkları vardır?
performansı düşük denmiş, dengi bir cliodan, albeadan yada accent admiredan daha mı kötü?
yakıt tüketimi ve yedek parça durumu nedir?
kronik bir arızası var mı?
bütçe sebebiyle anca 2001-2002 model olanını alabilirm. bu araca kasko yaptırılabilir mi? yaşının büyük olması bir engel teşkil eder mi?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. -
Yedek parça pahalı araçta kronik bir sorun yok saat gibi hayatım boyunca sürdügün en konforlu araba 2.el piyasasıda iyidir onun alıcısı farklı 2002 den aşşagı düşme 2000 lerde arkacamlar manuel 2002 4 hava yastıgı araba full clio dedigin küçücük araba almera 1350 kg olması lazım ve 1,5 motor 90 bg beygiri biraz az sakin kullanıcı isen sorun olmaz -
2005 teknasına sahiptim,
kesinlikle fiyatının çok üstünde bir araç.
ancak bahsettiğiniz araç bir önceki kasa, yaşı sıkıntılı kaskosuz binilecek araçlardan değil. yürüyeni sorun çıkarmaz ancak ufak tefek dış aksesuvar fiyatları can sıkabilir. fiyatı da -
ilgilenen arkadaslara çok tesekkür ederim. sağolun..
dengi bir clio vs. derken fiyatını kastetmiştim, yani 14-15 bin tllik fiyat dilimini.. arabayı çok zorlayanlardan değilim fakat eşimin dostumun paliosunun accentinin getzinin cliosun kısaca herkesin bunu al bunu al dediği diğer araçların (yada aynı fiyata alınabilecek aile araçlarının) altında ezilsin istemem. beygir gücüde cok önemli bir kriter olmamalı bence; ona kalırsa 1.6 kus serisi de 84 hp... ama bir arkadasım benim alacağım arabayı kullanıpta dengi bir araçla karsılastırarak bu neymiş, almasaydın keşke derse üzülürüm..
alacağım araca 15 binden daha fazla para verecek durumda değilim. fakat kazasız yada küçük hasarlı kazalı çok az ve önemsiz değişenli, düşük kmde, bakımları düzenli yapılmıs, yedek anahtarı ve kitapçığının olması pek önemli olmasada araç sahibinin titizliği, arabasına karsı tutumu hakkında bilgi verir diye düşünüyorum. hangi arabayı alırsam alayım bunlar olmalı.. araç sahibinin tarzı, duruşu, tavrı bile bence önemli.. titiz insanım, derdim çok :)
kısaca aradığım bu kriterleri sağlayacak 2002 ve üstü bir almerayı 15 bin tlye alabilir miyim? yoksa üç kurusa beş köfte durumumu var? yok bu paraya alınır derseniz:
yakıt tüketimi; tüplü/tüpsüz ne durumdadır,
ondan önce tüple arası nasıl?
2002 model arabaya kasko yaptırırken sıkıntı yaşar mıyım? bu yaşlıymıs derler mi?
vakit ayırdığınz için tekrar tesekkür ederim ...
-
bende almera düşünüyorum, hatta 1-2 tane gözüme kestirdim ama temizini bekliyorum. Genel olarak yorumlar iyi, bence alınabilinecek bi araba. -
18-22 Bin TL'yi gözden çıkarıp 2004-2007 arası bir Almera alın.
Kronik hiç bir sıkıntısı yoktur.(15TL'lik anten kırılması gibi şeyler dışında.)
LPG ile şehir içi 10L/100km tüketimi vardır. Hantallığı da abartmaya gerek yok. Yüksek devirde her türlü gider, ve yüksek devir çevirmeyi de sever.
Uzun yolda ise sollamalarda-yokuşta vitesi 3'e çekerseniz, bir anda fırlarsınız. -
ilginiz için teşekkür ederim ancak hem aile erkeklerinin teknik bilgi ve deneyimlerince hemde kendi akademik hayatımda öğrendiklerim doğrultusunda 5ten 3e çekmek- devirli kullanmak bize göre değil. mevcut araçlarımızı böyle kullanmayız, böyle kullanılan araçlarıda almayız :)
kendi durumum gereğince 15 binden fazlasını vermem mümkün değil.
sorularıma teknik ve detaylı bilgi verecek arkadaslar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. -
kardes doch motorlar malesef boyle 2 devirde hayat bekleme 3 bin deviri gectikten sonra yolda bir canavar var demek bu aracin vitesleri seri 1 viteste ilk kalkis 30 daha aracin giki cikmadan ben gecenlerde bir linea kullandi 1 taktim gidiyomu gitmiyomu 2 ye taktim gene ayni 3 te oh dedim gidiyormus dedim nissan 3 viteste giki cikmadan 90 diyen bir arac yalan yok burdakiler iyi bilir kucuk devirlerde is yok performans bekleme kardes 3 yil oldu 2001 almeram var lux modeli lpg li duz yolda 195 gordu rahat bir sekildede 175 cikiyor hiz parca pahali biraz ama parca bozmuyor benim almera suan 135 bindr 4 amatsor rot rotiller titigiye zinciri salincaklar orjinal alt takim ve motordan korkmana gerek yok geri kalani mars sarj finomosu yag degisimi aku vs bakimlari her aracta ayni agir bir arac kantarda benim arac bos 1305 kg geldi inanamadim audi golf ayari bir agirlik lpg de fazla uzmez iyi bakarsan seni hic uzmez sadece sev yeter.kronik bir arizasi yok mizik sistemi ic dizayn 1 siniftir sert plastik yoktur fiatlar gibi puntonun 2012 sinin ic plastiginden kalitesinde iyi degilse bende bu araci satarim punto alirim ne zaman gitsem o sert plastik hep adiligi gorterir puntoda.hatta bir fiat bayiyi dunu soyledi yine punto almaya gittim almeradan inip puntoya binmek cok sacma dedigini biliyorum tamam sinif ayni degil ama verdin para karsilugi bos bir misal 2012 punto yerine 2001 almera secimim olur aracta hicbir zaman yas onemli degil kalite ve saglamliktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X