Şimdi Ara

Nissan Almera Tekna mı yoksa Opel Astramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanıdık galerideki aşğıdaki linkteki aracı gördüm, araç temiz tek sorunu sürtmeden kaynaklı sol kapılarının kaskodan servisten yenileriyle değişmesi
    bunun dışında alırsam zaten servisten heryerine baktırıcam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-almera-2005-model-nissan-almera-1-5-tekna-38118574/detay

benim nakit olarak 13000 tl param var. bu arabayı almak sizce mantıklımı yoksa 10-15 bin tl kredi çekip 2006 üstü opel astra enjoy dizelmi almak daha mantıklıdır.

bana göre arabanın bir başka sorunu ikinci elde kolay satılan bir araç olmamamsı. ama bu fiyatlarda bu donanımdaki araçların tümünde bu sorun var.

bide kıyaslama yaparken yedek parça ve bakım masraflarınıda karşılaştırırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachkee -- 3 Şubat 2011; 10:31:56 >

• up
  • UP
  • kredi çekip araba almak bana pek mantıklı gelmiyor,
    elimdeki mebla neye yetiyorsa onu alırdım.
  • astra
  • bence sıfır araç almayacaksanız kredi çekmeyin ama kesin 2sinden birini alacaksanız opel astra alın derim
  • Tavsiye ederim ancak bence verdiğiniz linkteki hem km olarak yüksek hem de değişen parçası da varmış. Ben Primerayı alırken Almeralar 15-17 bin aralığında düşük km li olarak doluydu ilanlarda. Şimdi ilanlara baktığımda 1,5 senedir prim yapmışlar gibi. Daha düşük km li araçlara yönelin gerekirse boyası daha fazla olsun derim ben. Tabi darbe olmama koşuluyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.