Ben bu aralar araba almayı düşünüyorum da, iki araç arasında kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum.
1.si Nissan Almera 1.5 Tekna HB - Fiyat: 27.275 - 1497cc - 98 beygir - Otomatik klima - CD çalar/yolbilgisayarı - ABS +EBD - Fren destek sistemi
2.si Seat Cordoba 1.4 16v 100hp - Fiyat: 27.693 - 1390 cc - 100 beygir - Otomatik klima - CD çalar/yolbilgisayarı - ABS - Cruise control
Bu iki araba hakkında yedek parça, ikinci el ve bilimum benim bilmediğim konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum..
cordobaların kasası bana çok dar ve kasvetli geliyor. tasarım olarak almera göze daha hoş geliyor ve daha tok bir görüntüsü var. özellik olarak da cordobadan aşağı kalacağını sanmam hatta geçer bile. benim tercihim almera olurdu. hangisine karar verirsen ver şimdiden hayırlı olsun.
Yorumun için sağol. Arkadaşlara sordum onlar da bunları ikinci elde satamazsın diyor hep. İkisinin de ikinci eli ölüymüş. Bana bu fiyata başka arabalar tavsiye edebilir misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: fellocity
Yorumun için sağol. Arkadaşlara sordum onlar da bunları ikinci elde satamazsın diyor hep. İkisinin de ikinci eli ölüymüş. Bana bu fiyata başka arabalar tavsiye edebilir misiniz?
Dostum maalesef Türkiyede arabanın ikinci el değerinin aracın kalitesiyle hiç ilgisi yok. ikinci eli para etsin diyorsan Clio al. Bahsettiğin arabalarla hiç ilgisi yok ama daha çok para ediyor işte. Veya Hem kaliteli hem güçlü hem para edecek bi şey istiyosan Hyundai elantra al. o fiyata diesel düşünürsen Kia cerato al. millet karşı çıkıyo ama G.kore malları da artık japonlara yaklaşıyor. bir bak bence.tipi hoşuna gitmeyen arabayı sakın alma
2004 almera tekna HB 1 hafta once 21 e sattım.
2. el olayında arkadaşın dediğin gibi her arabada fiyat düşüyor.
bbiz de babamla megane 1.6 sportway le nissan almera arası kararsız kaldık sonra megane siparişi verdik. babamın aklı hala almerada. megane 1.4 98 beygir alabilirsin ama o kasaya da pek performanslı olmaz. arkadaşın dediği gibi kia cerato fena değil ama bence cerato alacaksan almera al.
Abi cebinden çıkabilecek son para nedir? Ona göre güzel bişi önerelim....
İki araba modeli ile ilgilendim. Almera Tekna ve Cerato Advance Dizel. Deneme sürüşü yapınca Almera'dan hemen vaz geçtim. Klima çalışırken araba gitmiyor. Motor zayıf kalıyor. 98 beygir güce ancak 6000 devirde ulaşıyor. Max tork 4000 devirde 136 Nm. Cerato dizel aldım çok memnunum. 102 beygir gücüne 4000 devirde ulaşıyor. Tork ise 2000 devirde 240.
quote:
Orjinalden alıntı: alone61
bbiz de babamla megane 1.6 sportway le nissan almera arası kararsız kaldık sonra megane siparişi verdik. babamın aklı hala almerada. megane 1.4 98 beygir alabilirsin ama o kasaya da pek performanslı olmaz. arkadaşın dediği gibi kia cerato fena değil ama bence cerato alacaksan almera al.
Abi şimdi Kia Cerato 1.5 D Advance modelini inceledim.....Harbiden çok güzel bir arabaymış yaaa....240NM tork ne demek yaaa.....Çok ii bi değer... Motor ii,donanım tam,zaten bunu tasrlayanları kutluorm.... Sorento ile birlikte Kia yı adam etcekler walla.......Bence bu fiyata tam alınası bi araç...Boşver Cordoba Almera yı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme