Şimdi Ara

NİSSAN Primera Tekna 2.0 CVT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu aracı kullanıyorum aracı bakıma götürdüğümde adam araçtaki yol bilgisayarında bambaşka bir sayfa açtı 2-3 tuşa aynı anda bastı ben bu yol bilgisayarında nasıl o sayfaya girebilirim yardımcı olur musunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hpBloke -- 28 Nisan 2013; 1:25:32 >

• radyoyu kapat. settings tuşuna basılı tutarken ses açma tekerini menü açılana kadar çevir. gizli menü açılır. servis ikazı bu menüden söndürülebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 23 Mayıs 2013; 16:40:02 >
  • Arkadaşlar nasıl bu 2.0 tek na memnun mu sunuz.lpg ile uyum ve yakıtı nasıl.birde internette çok var motoru sıfırlanmış nissan primera lar motorları az onurumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar nasıl bu 2.0 tek na memnun mu sunuz.lpg ile uyum ve yakıtı nasıl.birde internette çok var motoru sıfırlanmış nissan primera lar motorları az onurumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 vergisi yüksek diye pek tercih edilmiyor. Aslında güç olarak iyi diyorlar kullananlar. Test etmek nasip olmadı henüz. 2.0 motor 1;6 ya göre daha diye bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilgim yok. Şanzımanı sorunsuz ise ve o vergiyi öderim derseniz kesinlikle alın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    2.0 primera tekna lar 1.6 lardan çok daha performanslıdır lpg ilede uyumlu sıkıntı çıkarmıyor kolay kolay . Şanzıman da sıkıntısız genel manada sıkıntısız araçlar vergisi sıkıntı lpg ile şehiriçi 30 kuruş yakıyor gaza abanırsanız artar tabi standart kullanımda böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 0.9 tce
    5 yıl önce açıldı
    Chevrolet cruze 2.0 Dizel
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.