Bildirim
Niye gelmiyo bu fatura?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benim faturam sadece 2 ay gelmişti. Oda 2 aylık fatura birdendi!
Ayrıca interneti hemen kesmiyolar yaklasık 3-4 ay kullandırıp sonra ihbarnamyle kesiyolar.
Arkadasım denedi bunu sonrada paşa paşa ödedi -
dostum benimde geçen ayki fatura hala gelmedi bide dostlar ben 2. ay 1 gb fazla kota kullandım bu 2, ayın faturasında mı gelir yoksa 3, ayın faturasında mı ne kadar fazla gelir -
sağol flexy... -
ADSL sözleşmende yazan 184xxxxxxx şeklindeki hizmet numarası ile telekomdan takip edebilirsin.
Ayrıca bir bankada hesabın varsa en güzeli otomatik ödeme talimatı vermek. -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmert
dostum benimde geçen ayki fatura hala gelmedi bide dostlar ben 2. ay 1 gb fazla kota kullandım bu 2, ayın faturasında mı gelir yoksa 3, ayın faturasında mı ne kadar fazla gelir
1 sonrakı ayın faturasında yansır . hesap kesım her ayın sonu . -
4440375 -
quote:
Orjinalden alıntı: a-lex
Arkadaşlar internet bağlatalı ikinci ay da doluyo 2 gün sonra ama hala benim ilk faturam gelmedi. Son ödeme tarihini kaçırıpta cezaya kalmak istemiyorum. Ayrıca interneti de kesebilirler dimi ? Ne zaman gelecek bu fatura. Bu günlerde gelmesi lazım diye biliyorum. Sizinkiler geldi mi?
gelsinde gör ilk faturanı 45 ytl gelecek sana faturailk ay hep öle gelıyor sonra 30 ytl düşüyor tabi sınırlı 3 gb lık adsl ise seninki.merak etme gelir yok için rahat etmiyorsa hizmet no ile öde türk telekoma
-
Postacılar
Son Ödeme Tarihine 3 Gün Varken Getiriyolar... -
merak etme yakında gelır :D -
Benim geliyor fatura ama ödemiyorum o da ayrı mesele -
ben 15 eylülde abone oldum.faturamı dün aldım. 1.5 aylık. 45 ytl.
son ödeme tarihi 30 ekim yani bugün.DİKKAT.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X