Şimdi niyetin önemli diyorlar. Ben mesela tek öğlen namaz kılsam ama 5 vakitlik niyet etsem kabul olur mu? gayet mantıklı olur diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şimdi niyetin önemli diyorlar. Ben mesela tek öğlen namaz kılsam ama 5 vakitlik niyet etsem kabul olur mu? gayet mantıklı olur diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen hocam cehennet yazıyorum sana |
Hocam ciddi bir soru sordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam o şekilde olmaz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu - Nick uyumu |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam eyleme geçicemde işte 5 vakit zor geliyor. ben 1 vakit kılıcam ama 5 vakit için niyet edicem. sahur programlarından birindeki hocaya danışayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercn3444 -- 24 Nisan 2022; 5:24:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bin yıllık tüm namazlarını kılmaya niyet et kardeşim Allah kabul ederse artık hatta bunu sabah namazına denk getir 2 rekata 1000*17=17000. temiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İslamı boşver hocam Odin'e inan. Namaz mamaz hiç bir şey istemez senden. Yalnız Valhalla'ya girebilmen için savaşta ölmen lazım. |
Bi akıllı sensin |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dinin imandan sonraki emri olan namazla alay edersen kötü niyetli olursun hatta kafir olursun. 5 vakit kılsan bile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rabbim niyetimi biliyor. Siz anlasmazsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katiyen olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |