Şimdi Ara

nmdfgds0.dll virüsünü silemiyorum..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün avast programı bilgisayarımda nmdfgds0.dll adlı bir virüs buldu.virüsü sil seçeneğini işaretledim.avast restart yapmamı istedi.yaptım..windows başlamadan avast yaklaşık 1 saat virüs taradı 1-2 tane buldu ve sildi..sonra bilgisayar açıldı yine aynı virüs uyarısını aldım..virüsü bi türlü silemedim..bu konuda bir bilginiz var mı ?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• Bu dll hangi klasörde. Güvenli kipte silmeyi dene. yalnız silersen işletim sistemin kullanılamaz hale gelebilir. sistem geri yüklemeyi tavsiye ederim
  • sistem geri yüklemeyi de engellemiş olabilir sanırım formata kadar gidecek durumun
  • hmmm bahsettiğin virüs çok tehlikeli ve aynı zamanda kendini çok iyi saklayabilen bi virüs windows/system32 de saklar kendini
    http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe bu ComboFix programı bunu indir gerekeni yapacaktır ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: skalaytr

hmmm bahsettiğin virüs çok tehlikeli ve aynı zamanda kendini çok iyi saklayabilen bi virüs windows/system32 de saklar kendini
    http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe bu ComboFix programı bunu indir gerekeni yapacaktır ;)

çok teşekkürler !!!galiba bu program sorunumu çözdü inşallah kultulmuşumdur bu virüsten..

• boot özelliği olan bir virüs cd siyle tarat eminim işini görecektir..
  • Combofix programını masa üstünde çalıştırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    Mspy silemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar virüsün taşınabilir hardiskimin içinde olduğunu farkettim..taşınabilir hardiski takınca antivirüs programı ötmeye başlıyor....ve yine virüs bilgisayarıma bulaşıyor..acaba bu virüsü hardiskin içinden diğer verileri silmeden nasıl yok edebilirim..veya bunun için bi program var mı..bana bi bilgi verebilir misiniz?Bu Combofix programı silmişti bu virüsü acaba taşınabilir hardiskin içinden de silebilir mi?

antivirüs programlarıyla taratıyorum..hiçbir tepki vermiyor.ama hardiske girince hemen ötmeye başlıyor antivirüs programı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrsrkn -- 2 Mart 2009; 21:34:38 >
  • yapabiliyorsan at formatı kökten bitir işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcrsrkn

dün avast programı bilgisayarımda nmdfgds0.dll adlı bir virüs buldu.virüsü sil seçeneğini işaretledim.avast restart yapmamı istedi.yaptım..windows başlamadan avast yaklaşık 1 saat virüs taradı 1-2 tane buldu ve sildi..sonra bilgisayar açıldı yine aynı virüs uyarısını aldım..virüsü bi türlü silemedim..bu konuda bir bilginiz var mı ?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

avastın kendi sitesinden verdiği hediyeler ( avastı kaldır silinsin )

C:\WINDOWS\SYSTEM32\nmdfgds0.dll .........%100 avastın işi
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\nmdfgds1.dll .........%100 avastın işi
    C:\WINDOWS\system32\trz1.tmp .................%100 avastın işi
    F:\system32.exe ( flash disk ) ......................%100 avastın işi

isteyen denesin bu hatayı kesinlikle verecektir

( bilgisayara format atın tekrar avastı yükleyin nmdfgds0.dll böyle bir dosya bulacaktır
    bu dosyayı avastla silmeye çalıştığınızda aynı hatayı tekrar verecektir )

bunu deneyin ömür boyu avastan uzaklaşın benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 3 Mart 2009; 0:42:13 >

• ayni virus ben dede var avast dan kaynak lanan bi virus degil avast buldu sil dedim restart ladim bida gelmedi..format cekmek le silinen bi vurus degilmis arastirdim once sonra avasta havale ettim...avast bence super daha iyisi oldugunu sanmiyorum
  • avastın kendi sitesinden verdiği hediyeler ( avastı kaldır silinsin )

( bilgisayara format atın tekrar avastı yükleyin nmdfgds0.dll böyle bir dosya bulacaktır

+1000 Yenerbalcı kardeş doğru söylüyoor... Awast başta iyi koruma yapıyor ama beleş kullanmakta kararlı iseniz artık yeter dedirtiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orjinalden alıntı: mcrsrkn

dün avast programı bilgisayarımda nmdfgds0.dll adlı bir virüs buldu.virüsü sil seçeneğini işaretledim.avast restart yapmamı istedi.yaptım..windows başlamadan avast yaklaşık 1 saat virüs taradı 1-2 tane buldu ve sildi..sonra bilgisayar açıldı yine aynı virüs uyarısını aldım..virüsü bi türlü silemedim..bu konuda bir bilginiz var mı ?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

+1000 kesinlikle beleş antivirüs işi. Nede olsa beleş antivirüs türkü söyleyerek ararmış....
    alıntı yapmayı da ögrenmiş oldum ilk defa lazım olduda ... sorryy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidumrull -- 15 Mart 2009; 18:47:57 >

• Size birşey sölicem ama inanmayacaksınız.o virüs değil msnin çalışması için gerekli bir dosya ben sildim şu anda pcde msnde hata verio bende dosyayı arıom.inanmazsanız o dosyayı sildikten sonra windows messenger live i açmaya çalışın.windows live communication hatası alcaksınız.bu hatanın peşinden hata raporu gönder derseniz size daha fazla bilgi die bir link vericek o linke tıkladığınızda türkçe yardımın olmadığını ancak ingilizcede yardım dosyasının olduğuna dair bir sayfa gelecek o sayfada ingilizceyi seçip okursanız orda dediğiniz dosyaların adından oluşan bir yazı göreceksiniz ben çevirdim bunları antivirüsler virüs olarak görebilir ancak virüs değildir bunları koruma sisteminizde atlanılacak dosya olarak ayarlamanızı isteyen bir yazı olcak yane o dosyayı silerseniz msniz çalışmayacak

bu arada lütfen avasta laf atmayalım 2 sene boyunca bilgisayarımı ayakta tuttu 2 sene dayanan windows bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skumfuk -- 13 Temmuz 2009; 11:53:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: delidumrull

Külliyen yalan.. Orjinal Eset NOD32 kullanıyorum bu lanet virüslerden bi türlü kurtulamadım silemiyorum tekrar tekrar karşıma çıkıyor her yerden..

ayrıca darkcyberg'ede bi sorum olacak diyorsun ki bu msn için gerekli bir şey eğer öyle olsaydı bu virüs çook daha önceden karşıma çıkmazmıydı sence ?

• quote:

Orjinalden alıntı: HeLLDRoP

quote:

Orjinalden alıntı: delidumrull

Külliyen yalan.. Orjinal Eset NOD32 kullanıyorum bu lanet virüslerden bi türlü kurtulamadım silemiyorum tekrar tekrar karşıma çıkıyor her yerden..

ayrıca darkcyberg'ede bi sorum olacak diyorsun ki bu msn için gerekli bir şey eğer öyle olsaydı bu virüs çook daha önceden karşıma çıkmazmıydı sence ?

Valla kimin yalan attığı hiç belli değil, sallayıp durmuşsunuz, insan forumu okuyor, kafası karışıyor. İçine ettiniz forumun

• Bu bir trojan TR/Crypt.XPACK.Gen ayrıca avast'la bulaştığı falanda yok başka programları kötülemeden önce kendi sisteminize bir göz atın Bunu ancak combofix ile silersiniz antivirüsler pek bulup silemiyo bu trojanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: FirstClass

Bu bir trojan TR/Crypt.XPACK.Gen ayrıca avast'la bulaştığı falanda yok başka programları kötülemeden önce kendi sisteminize bir göz atın Bunu ancak combofix ile silersiniz antivirüsler pek bulup silemiyo bu trojanları

Avira free siliyordu . Benim sistemde 4 tane buldu ve sildi.
  • kaspersky da silemiyor combofix'i deniyelim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.