Şimdi Ara

nokia 3110 nasıl sizce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben 3110nu yanında 512 hafıza karıyla beraber 300ytlye aldım kvk garantili nasıl uygun bi fiyata almışmıyım
  • hafıza kartı vermeselerdi uygun diyemezdim. iyi almışsın güle güle kullan.
    bu arada bende alıcam bu telefonu fakat forumda hçç kullanıpta burda incelemesini yapan birini göremedim. arkadaşım sen bi zahmet bu telefonu inceleyip burda paylaşabilirmisin. alacaklara çok yararı dokunur.

bişey daha sorcam samsundamı yaşıyorsun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkabisrem -- 4 Eylül 2007; 18:19:37 >
  • yok ben istdayım telefonu gebzeden aldım telefon gayet güzel radyo mp3 kzılötesi bulutut:D kamarası 1,3 mgsel ama fazla ii deyiyemem 2gbta çıkan hafıza ben 1gbta taktım takılma yapıyomu diye galeriyi fln açtığında hiç bekleme yapmıyo yormuyo telefonu gayet kullanışlı tek rengi war siyah zetn başkada yakışmaz diye düşünüyorum karizmatik duruyo samsunda yaşamıyorum ama samsun havzalıyım
  • bide ses çıkışı yeni çıkan bu nokia e50den fln daha ii bu kesin yani
  • çok saol kardeşim. kaç zamandır forumda arıyorum bu telefonu doğru düzgün kullanıpta yorumunu yazan yok. saolasın.
    samsunda oturuyomuusn diye şu yönden sordum. bu telefonu satan çokm fazla bayi yok. sen samsundaysan hangi bayiden aldın diye sorcaktım. neyse bulcaz artık bir yer olmazsa int. alırız:D

arkadaşşım sana bişey daha sorcam. telefon ne malı. çin malı felanmı. bu benim için önemli bi konu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkabisrem -- 5 Eylül 2007; 14:41:44 >
  • hungary malı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 700 Nasıldır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca şarj çok güzel geçen pazar doldurdum daha bi çizgi gitti 1 hafta gidyo şarjı
  • ama müzik çalar da bi liste oluşmuyor bide sesi dışarı çok tok veriyo kamerasıda fazla iyi değil flaş yakılmıyo gece modunda resim çekemiyosun bn değiştiricem yerine sony ericsson w810i bnce kat kat iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flym4n -- 18 Şubat 2008; 12:29:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.