Şimdi Ara

Nokia 6700c kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam 3 hafta önce Teknosa'dan yeni çıkan Nokia 6700c model telefon aldım. Ancak son bir haftada telefonda bazı sorunlar tespit ettim. Öncelikle en önemli sorun kamerada. Flaşlı çekim yaptığım zaman fotoğrafın orta kısmında mavi bir bulut, duman gibi bişey oluşuyor. Test etmek için gündüz de flaşlı çekim yaptım ancak böyle birşey oluşmadı. Sadece gece ve flaşlı çekim yaptığımda böyle bir görüntü oluşuyor. Aşağıda örnek olması için bi fotoğraf yolluyorum. Bu konuyu "nokia europe discussion" foromunda da araştırdım ve orda da software update ile çözülmediğini belirtmişler. Yani donanımsal bir sorun.

Ayrıca ekranda tuş kilidi açarken ve kaparken beyaz çizgilerle bir titreme oluyor ve de telefonun arka kapağının sol tarafı dışarı doğru atma yapıyor, elimle tekrar yerine oturtuyorum.

http://img195.imageshack.us/i/grnt0027.jpg/

Şimdi size sorduğum: Acaba ben sadece 3 hafta olduğu için bu telefonu değiştirebilir miyim? Ya da iade etme hakkım var mıdır? Teknosa bu konuda nasıl davranır? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ender^^ -- 4 Ağustos 2009; 1:28:18 >

• Arkadaşlar aranızda 6700c sahibi olanlarda böyle sorunlar yok mu, merak ediyorum gerçekten?
  • selam, cezalıydım bakıyorum bakıyorum konuya yazamıyorum. üzdü beni

bende bu sorun yok, cihazın firmware sürümünü öğrenebilir miyim?
  • biraz hort gibi cikicak ancak sorununn ne oldugunu biliyorum sorunun flasdan kameraya isik sizmasindan kaynaklaniyor aslinda kameranin kenarinda isik sizmamasi icin bir parca bir sey olur ama galiba o sende yok sorunun halen suruyorsa kasayi ac kemaranin kenarina bir seylar yerlesdirki isik sizmasin eger yapamadiysan kasayi degistir sorun hall olucakdir
  • Bneim camera komple kapandı.. Diyecegim çok hassas telefon ... PİŞMANIM ALDIĞIMA !!!!!
  • Nokia en son alacağım telefon olur her halde 6220c aldık kamera gitti servise gönderdik serviste telefonu tamamen bozmuşlar telefon hiç açılmıyor şimdi.Servis kağıdınada kullanıcı hatası yazmışlar.Nokiadan uzak durun derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.