Şimdi Ara

Nokia Cep Telefonları neden pahalandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar Euro artması mı artırıyo fiyatları.Tekrar düşüşe geçmez mi?

• Güncel
  • hangi modellerden bahsediyorsun... hangileri pahalanmış
  • Akakçe.com dan bakarsan tüm nokiaların fiyatları arttı.
  • hımmm dolar yükseldiği içindir o zaman...
  • Döviz kurlarının yükselmesi doğal olarak fiyatları da etkiliyor.
  • çünkü 1. sınıf kalite ve işçilik var
  • parayı en fazla hakeden telefon markası çünkü
  • Euro artınca fiyatlar artıyo kardeş. Bende alalı 2 ay olmadı telefonumu şu dikkatimi çekmişti. Nokia'nın fiyatlarını euro düşünce hemen düşürmüyorlar ilk önce euro olarak fiyat yükseltilip dengeleniyor (ne kadar aşağılık bir ticaret mantığıysa)euro ısrarla düşmeye devam ederse fiyatları düşüyordu.Örnek verecek olursak ben 910 Ytl ye almıştım euro 2 ytl iken N82mi şimdi hangi alışveriş sitesinde euro+kdv yi 2 ytl den hesaplasam fiyat ucuyor. Yani bizim ülke böyle petrol fiyatı artınca hemen zam oluyor düşüncede indirim yapılmıyor ya neredeyse bunun aynısı diyebilirim. Tek fark euronun düşmesinden dolayı uyanık müşteriler rahatsız olmasın diye indirimi biraz geciktirerekte olsa yapmaları.
  • ya tamda ben telefon almak isterken... olur mu böyle şey
  • aynan katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

Euro artınca fiyatlar artıyo kardeş. Bende alalı 2 ay olmadı telefonumu şu dikkatimi çekmişti. Nokia'nın fiyatlarını euro düşünce hemen düşürmüyorlar ilk önce euro olarak fiyat yükseltilip dengeleniyor (ne kadar aşağılık bir ticaret mantığıysa)euro ısrarla düşmeye devam ederse fiyatları düşüyordu.Örnek verecek olursak ben 910 Ytl ye almıştım euro 2 ytl iken N82mi şimdi hangi alışveriş sitesinde euro+kdv yi 2 ytl den hesaplasam fiyat ucuyor. Yani bizim ülke böyle petrol fiyatı artınca hemen zam oluyor düşüncede indirim yapılmıyor ya neredeyse bunun aynısı diyebilirim. Tek fark euronun düşmesinden dolayı uyanık müşteriler rahatsız olmasın diye indirimi biraz geciktirerekte olsa yapmaları.

çok güzel bir açıklama olmuş. tebrik ederim.

• bende telefon alacaktımta fiyatlar arttığı için durdum bekliycem düşmesini.. ne diye fazla para veriyimki 1 2 ay gec olsun temiz olsun
  • nokişleri sevmiyordum ama bir modeli bayağ bi hoşuma gitti . am alacağım derkene dolar yükseldi. şimdi sap gibi kaldım ortada iyimi umarım bir an önce düşerde ya dolar ya da bu nokişlerin fiyatları bizde alırız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.