Şimdi Ara

Nokia e50'den sonra hangi telefonu almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.2007den beri Nokia e50 kullanıyorum.Hala telefonumda büyük bir sıkıntı yok ara sıra sim kartı görmüyor o da çok nadir oluşan bir hata.İnterneti çok nadir kullanıyorum Avea hattımdan giriyorum maillerimi kontrol ediyorum yetiyor bana.Oyun alışkanlığım yok oynasam oynasam günde en fazla 10 dakika oynarım.Günde ortalama 70 mesaj yazıyorum ve yine günde 1 saat kadar görüşme yapıyorum.Bu şekilde kullanımda bana şarjı 2 gün gitsin süper derim.2 aydır telefon araştırıyorum en fazla 450 TL verebilirim.Anlamışsınızdır zaten sürekli telefon değiştiren biri değilim.Dokunmatik telefon hiç kullanmadım mesaj yazarken sıkıntı olur mu bilmiyorum.Aradığım özellikler kullanma tarzımı belirttiğim şekilde şarjı 1buçuk 2 gün gitmeli,word belgeleri ve pdf belgelerini açabilmeliyim.Wi-Fi olsun istiyorum.Multi touch olsun istiyorum.Kamerası da 3.2 ve üzeri olsun yeterli.Ha birde ekranı çok küçük olsun istemiyorum.Lütfen yardım edin arkadaşlar ben ne alayım?Artık gerçekten sıyırma noktasına geldim her gün telefon araştırıyorum ve her gün yine kararsız bir şekilde ortada kalıyorum.Sıfır almak istiyorum 2.el güvenemiyorum.Beni üzmeyecek bir telefon bulalım bana yardımlarınızı bekliyorum.

Son olarakta konuyu doğru yere mi açtım bilemedim forum olaylarında cahilim kusuruma bakmayın Samsung seçmemin özel bir sebebi yok her markaya açığım kullanımı kolay olsun yeter ki :)

• Arkadaşlar yok mu yardım edecek kimse :(
  • samsung galaxy acehttp://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946
  • Hocam Ace'in fiyatı yüksek geliyor bana :( Samsung Galaxy Mini 2 nasıl acaba işimi görür mü?451TL den başlıyor nette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnk_krl

Hocam Ace'in fiyatı yüksek geliyor bana :( Samsung Galaxy Mini 2 nasıl acaba işimi görür mü?451TL den başlıyor nette.

415 tl ye ancak giriş seviyesinde bir android tel alırsın
    mini2 de giriş seviyesidir
    Ama 2. el düşünürsen wonder-yada I9000 orta seviye çok güzel teller bulabilirsin
    temiz bir I9000 seni fazlası ile tatmin eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Eylül 2012; 16:10:06 >
  • Hocam ben öyle androidi kullanmak için istemiyorum işin aslı.Word belgelerini açsın pdf formatını açsın,resimlerimi gezinirken resimden resime hızlı geçsin kullanım şeklime şarjı 2 gün gitsin yeterli bana.Mini 2 nin multitouch özelliği varmış sanırım bunun olması çok iyi olur çünkü.Ben öyle güncelleme falan yapamam kendi başıma.Yani öyle ileri seviye bir telefon bana fazla gelir o kadar özelliği kullanmadıktan sonra olmasıda gereksiz benim gibi biri için :)Program bile yüklemem sanırım androidden falan.Telefon orjinal haliyle menülerinde falan(galeride resim müzik gezinirken) hızlı olsun mesaj yazımı kolay olsun dokunmatik olarak,multitouch olsun,word belgeleri pdf belgeleri açsın bu özelliklerle şarjıda 2 gün gitsin tamamdır benim için :) Devir android çağı olduğu için benimkide android olsun madem öyle :D
  • 8150w
    senin ilacın o...

sahibinden de kutusunda 0 bile bulabilrisin.

bundan aşağısında da android alma... android i yanlış tanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 28 Eylül 2012; 20:19:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy W nin fiyatı da beni aşıyor ne yazık ki :( En fazla çıksam çıksam 500liraya çıkarım.Zaten 300 liradan telefon bakırken akıllı olsun dedim diye diye 20lira 30lira işte çıktım 500liraya,ama bundan fazlada çıkamam :(
  • defy mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung s6500 Galaxy Mini 2 ve Galaxy Gio tevsiye edermisiniz bana.İnterneti elimin altında pc var sürekli.En fazla telden mailime bakarım Facebook bile kullanmıyorum ben :D Mesaj ve görüşme yapıyorum gece uyurken word belgesinden kitap okuyorum birde pdf format açması lazım telefonun.Multitouch mini2 de varmış sanırım.Ben öyle güncelleme falan yapamam kutu içinden nasıl gelirse öyle kalır bende :) Mini 2 yada Gio nasıl benim gibi teknoloji cahili birine yetmez mi?Maddi imkan ancak bunlara el veriyor çünkü yoksa Ace çok daha hoş duruyor.Daha doğrusu maddi imkan el verseydi SE Xperia Arc'a hasta oldum ama işte para para para :(
  • up
  • Kardeşim sadece görüşmek ve bbenzeri işler yapmak için alıyorsan galaxy ace lg optimus hub senin için yeterli olucaktır aa onun altına bakma derim ben
  • Turkcell MaxiPlus 5'i bir incele istersen.

Video incelemeler.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-Maxiplus5-video-inceleme.htm
    http://shiftdelete.net/turkcell-maxiplus-5-video-inceleme-38866.html

Alabileceğin siteler (435 TL'den satılan siteler var)
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-turkcell-t21-maxiplus-5-fiyati,838603.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Eylül 2012; 18:14:46 >

• Kullanım amacınıza ve bütçenize uygun en güzel cihaz Nokia 603.
    Nette en ucuz kapiteslim.com'da var sanırım.

• Arkadaşlar Samsung Mini 2(s6500) ve Galaxy Gio arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı bana göre?Mini 2 ye biraz daha yakınım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnk_krl

Arkadaşlar Samsung Mini 2(s6500) ve Galaxy Gio arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı bana göre?Mini 2 ye biraz daha yakınım :)

İkisini de alabilecek durumda iseniz kesinlikle Galaxy mini 2.. Kat kat gio'dan üstün telefon.. Ayrıca Samsung desteğini devam ettirecek, son sürüme güncellenecek.

• Galaxy Mini 2 479TL'ye 10 taksit olarak alabiliyorum ve gücümde yetiyor.Mini 2 nin görünümü ve hafızasının büyük olması beni çeken konular oldu çünkü geri kalan özelliklerinden pek anlamıyorum :( Merak ettiğim bir şey var mini 2 sıfır kutusundan hem sarı kapak hemde siyah kapak beraber mi geliyor?Yani 2 kapakla mı geliyor yoksa tek renk kapak mı geliyor?Bana siyah kapak lazım sarısı falan benlik değil zaten :)
  • Bugün Samsung Galaxy Mini 2 aldım arkadaşlar 480TL 12 taksit.Çok hoşuma gitti kullanımıda kolay geldi bana.Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.