Sıfır Nokia E72 aldım. Hepsiburada.com'dan. Telefonla konuşurken ses boğuk ve cızıltılı bir şekilde geliyor. Bir diğer E72'im daha var onda ise gayet düzgün. Sorun ne olabilir, ne yapmalıyım. Yazılım güncellemesinin faydası olur mu ? Gürültü azaltma diye bir seçenek var o ne işe yarar? Açıyorum ve kapatıyorum birşey değişmiyor. Bir bilgisi olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurduz
Sıfır Nokia E72 aldım. Hepsiburada.com'dan. Telefonla konuşurken ses boğuk ve cızıltılı bir şekilde geliyor. Bir diğer E72'im daha var onda ise gayet düzgün. Sorun ne olabilir, ne yapmalıyım. Yazılım güncellemesinin faydası olur mu ? Gürültü azaltma diye bir seçenek var o ne işe yarar? Açıyorum ve kapatıyorum birşey değişmiyor. Bir bilgisi olan var mı ?
arkadaşım bendede aynı sorun vardı hard format attım olmadı yazılım güncelledim olmadı telefonu aldım 2 günlükken servise verdim yarım saatte hopörlörünü değişti..yani anlıyacagın hopörlörü ver servise değişsinler..bendede cızırtı vardı ..
. Bana da o teklifi ettiler servise verelim dediler. Ben de sıfır telefon almışım daha kullanmadan servise neden verdireyim dedim. İade etmek istiyorum dedim ve gönderdim. Yenisini alacağım başka biryerden. Cevabın için teşekkürler
Doğrusunu yapmışsın arkadaşım herkes hakkını aramalı bence
hepsiburada'ya geri gönderen arkadaş bir sonuç alabildin mi.bende de aynı sorun var ama hepsiburada'nin değişim işlemlerinin 1-2 ay sürdüğünü duydum.ben de servise verip orada düzelttirmeyi düşünüyorum