Şimdi Ara

nokia n96 vs e66

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze iyi gunler dilerim... su anda yurtdisinda bulunmaktayim... yakın zamanda tr ye donecegimden dolayi ve pasaporta her 2 yilda 1 adet telefon isletilebildiginden dolayi adam gibi bir telefon almak istiyorum...
    su an aklimda nokia N96 ve E66 cihazlar var...
    ben bu 2 telefonunda ozelliklerinin hepsini kullanmak uzere almak istiyorum... wireless ve gprs hizlarida onemli cunki gittigim bazı ulkelerde net erisimim sebeke ustunden olacak...
    incelik ve tasarimda goz onunde bulundurularak bana tavsiyede bulunabilirmisiniz...
    yani n 96 nın camera ve hafizasi na karsılık e 66 nın inceligi beni cezbediyor... birde n96 yı santiye ortamında kot cebinde tasımak zor... cebte tasımanın slide kapaklı urunlerde kısa surede ciddi problemlere yol acmakta oldugunu biliyorum... fakat e 66 inceliginde dolayı ve daha derli toplu durdugundan dolayı on plana cıkıyor...
    birde e 66 daki camera n96 daki carl zeiss midir onu ogrenmek istiyorum...
    fakat buna karsılık e 66 nın 2,5 lik kulaklık girisi dez vantaj
    bu 2 telefonu da kullanmıs yada kullanmakta olan arkadaslardan fikirlerini almak istiyorum.. .
    herkese iyi gunler ve tesekkurler simdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 18 Ekim 2008; 14:05:29 >

• nokia e66 carl zeiss lens yok Yine Alacak Olsam N96 Yada bulundugun yerde nokia 5800 cıkmıssa onu tercih ederdim
  • n96 tercih etmen çok daha mantıklı tabiki
  • N96 tabiiki
  • E66 ile kafanı bulandırma derim. N96 al keyfine bak. Bir de sağlam kılıflardan alırsın ne çizilir ne bozulur.
  • N96 Tabikide Ve Hayranıyım Süper Telefon...
  • Bencede N96 Yakın bi zamanda Tlf alıcam arastırıyorum herkes bunu tavsiye ediyor.. Güzelde bi kılıf alınca hiçbi sorun kalmaz bencede..
  • iyi hoş guzelde... simdi siz hep ozel hayatınızda yada extreme olmayan isyerlerinizde kullaniosunuz herhalde...
    ben santiye ortamında bircok telefon kullandım... eller camurluyken... toz toprak.. + 50 derecede libya sıcagında...
    hep extreme kosullarda...
    her markayı kullandım... alacagım telefon kesinlike nokia dir...
    ama iste n96 o kosullarda diger markalar kadar olmasada cabuk yıpranır.. tamam yeterince ozellik var alette ama bu soyledigim kosullarda kot cebinde gider bu telefon... yani ince olmadıgında dolayı kapak e 66 ya gore daha cabuk oynamaya baslar...
    yani ince bi telefon cebte daha az sıkısacagından dolayı ( denemisligim var )...
    seytan dutuyo bozulacagini bile bile al dio... iste uymamak lasim seytana... onermeyin su aleti bana.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: komert

iyi hoş guzelde... simdi siz hep ozel hayatınızda yada extreme olmayan isyerlerinizde kullaniosunuz herhalde...
    ben santiye ortamında bircok telefon kullandım... eller camurluyken... toz toprak.. + 50 derecede libya sıcagında...
    hep extreme kosullarda...
    her markayı kullandım... alacagım telefon kesinlike nokia dir...
    ama iste n96 o kosullarda diger markalar kadar olmasada cabuk yıpranır.. tamam yeterince ozellik var alette ama bu soyledigim kosullarda kot cebinde gider bu telefon... yani ince olmadıgında dolayı kapak e 66 ya gore daha cabuk oynamaya baslar...
    yani ince bi telefon cebte daha az sıkısacagından dolayı ( denemisligim var )...
    seytan dutuyo bozulacagini bile bile al dio... iste uymamak lasim seytana... onermeyin su aleti bana.. :)

hocam sen en iyisi bir 3310 al bak keyfine ne bozulur nede çizilir...

illaki ince bir telefon istiyorsan wi-fi li falan olsun diyorsan e51'e bak

• n96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 19 Ekim 2008; 13:23:00 >
  • buda sorumu yaw tabi ki n96
  • ayrıca biraz daha bekleyip n85 de olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.