Şimdi Ara

note 2 mi ıphone mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • note 2 mi ıphone mu? bilemedim ne alsam arkadaşlar..

• İphone mi derken ? Hangi mdoel 5 mi ? Eğer ip5 ise sanırım benim seçimim İp5den yana olurdu. Aslında iki cihazda farklı kitlelere hitap ediyor karar sizin. Ama bunlar dışında başka öneri istersen Nexus 4e göz atmanı öneririm
  • xperia z al ,Hem tasarim hemde özellikleriyle bu iki telefondan üstün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam soruyu sanki arkadaş ortamında telefon yarıştırır gibi sormuşsunuz.

bu sorduğunuz şey kişiden kişiye ve kullanım amacına göre değişir.

siz ne amaçla kullanacaksınız ayrıca öncelikleriniz nedir bir telefonda?
  • Yaş küçükse Note 2
    Yaş büyükse (20+) iP5 .
  • ios isletim sistemli clhazin yoksa ip5 oneririm eger varsa (iphone,ipad,ipodvb.) note 2 oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

Yaş küçükse Note 2
    Yaş büyükse (20+) iP5 .

Oncelikle nasil bu kaniya vardiniz bilemiyorum ama yanlis yoldasiniz.Suan note 2 kullaniyorum ama ip5 de kullandim.2 side farkli sistemle calistiklarindan dolayi farkli kesimlere hitap ediyor,Yani sadece sms muzik arama icin kullananlarin note almasi mantiksiz ama netten film izlerim yada pc ye bagimli kalmadan islerimi hallederim diyen birisi icinde ip almak mantiksiz.Yani yas ile alakasi yok bu islerin dostum yanlis bilgilendirme yapma lutfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Yaş küçükse Note 2
    Yaş büyükse (20+) iP5 .

Oncelikle nasil bu kaniya vardiniz bilemiyorum ama yanlis yoldasiniz.Suan note 2 kullaniyorum ama ip5 de kullandim.2 side farkli sistemle calistiklarindan dolayi farkli kesimlere hitap ediyor,Yani sadece sms muzik arama icin kullananlarin note almasi mantiksiz ama netten film izlerim yada pc ye bagimli kalmadan islerimi hallederim diyen birisi icinde ip almak mantiksiz.Yani yas ile alakasi yok bu islerin dostum yanlis bilgilendirme yapma lutfen.

Uygulamalara para vermek açısından demiştim .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Yaş küçükse Note 2
    Yaş büyükse (20+) iP5 .

Uygulamalara para vermek açısından demiştim .

le bir sey yok hocam yani herkesin dilinde dolaniyor ama yok.App store daki ucretsiz uygulamalar bile kaliteli.Bi bak markete ne kadar ot cop var sacma sapan seyler var.Androidde de para vermemek icin korsan yukluyorsun ip de de jb yaparsin hic bir farki yok.Gerci fanlar yok jb de stabilite bozuluyor yok o yok bu seyler soylerler ama yalan.Objektifim ben bu konuda.Dedigim gibi apple hayraniyim ve ip serilerine de bayilirim ama bana hitap etmiyor.O yuzden android kullaniyorum.Ama saf olarak hiz karsilastirmasi yapilirsa bu zaten belli aksini inkar eden de kendini kandirir.Senin ne demek istediginide anladim.Sana alinti yaptim ama bu yazdiklarimi okuyanlar en azindan bir seylerin farkina varirlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.