arkadaşlar merhaba; başımda şöle ilginç bir sorun var. Toshiba satellite A30-S754 model bi notebook sahibiyim. 3-4 ay önce hdd in iflas etmesi sonucu kendim piyasadan seagate 80 gb 7200.1 dizüstü hdd ni satın aldım. Ve bu işi iyi bilen bir tanıdığımıza taktırdım. Bu arada dediğim gibi taktıralı 3-4 ay oldu. İlk zamanlar canavar gibi çalışan hdd, yaklaşık 1 aydır kendi kendine çalışıyor ve susuyor, hdd ledi 4-5 dakika sürekli yanıyor ve sönüyor. yandığı sürelerde başımı iyice dayıyorum ve cızır cızır sesler duyuyorum. Acaba dedim arka planda çalışan program mı var? formatladım, olmadı. Bide zero fill sector yaptım seagatin kendi programıyla. 7-8 saat sürdü. Şu anda hdd ilk aldığım günkü konumunda. Biraz önce xp cd sini koydum. Welcome to setup ekranı çıktı. Ve hdd yine ışık yaktı ve cızır cızır bi şeyler yapıyor. Şu andaki konum hdd in hiç bi şey yapmaması gereken bi konum.Başka desktoplarda da denedim. Çünkü daha hiç bir şey yüklü değil sadece ekranı bekletiyorum. Hdd i aldığım yere götürecem garantisinden faydalanmak için. Ancak hdd ten mi yoksa laptoptan mı onu kestiremiyorum. Başına daha önce hiç böyle bir şey gelen oldu mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme