ya arkadaslr bu notebook icindeki sogutucu larin deyismesi mumkunmu acaba benimki idare eder ama bizim arkadasin ki cik kötü cok fazla isiniyor eyer akil verirseniz sevinirim
evet arkadaşlar benm msi m670 laptopum da 70-75 arası calısıyor korkuyorum birşey olacak diye ne yapabiliriz sizce?
Eğer bilgisayarınız tozlu ortamda çalışıyorsa yada uzun süre kullanıldıysa yada öyle bişeyler olduysa eğer, soğutucunuzun bakır plakalarının arasına toz kaçmış olabilir. Bu tozlar hava geçişini engelleyecek dolayısıyla işlemci soğumayacaktır. Benim başıma da benzeri bir olay geldi. Üfleyerek bi deneyin eğer toz çıkarsa, hepsini çıkartmaya çalışın. Bir miktar etkisi olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: semih_iseri
Eğer bilgisayarınız tozlu ortamda çalışıyorsa yada uzun süre kullanıldıysa yada öyle bişeyler olduysa eğer, soğutucunuzun bakır plakalarının arasına toz kaçmış olabilir. Bu tozlar hava geçişini engelleyecek dolayısıyla işlemci soğumayacaktır. Benim başıma da benzeri bir olay geldi. Üfleyerek bi deneyin eğer toz çıkarsa, hepsini çıkartmaya çalışın. Bir miktar etkisi olacaktır.
+1
Bir benzin istasyonunda basınçlı hava ile temizleyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme